Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prasklý (věnec?) komína - kolik stojí oprava (fotky)?

Díky všem za reakce. Jinak ten komín mi zase tak malý nepřijde. Možná to fotky zkreslují, ale určitě má alespon tak 60 cm délku a já nevím 30cm šířku a to spíše více u obou rozměrů.

Svépomocí to dělat nebudu, nemám žádné zkušenosti se stavbami. Takže v mém případě to bude min. tak okolo 5 tisíc, spíše k 10 000 kč, tak tomu rozumím (zbourání staré nadstřešní části, nebo jen její části, nové cihly, práce, beton věnec, včetně oplechování.

Chci se ale zeptat, toto se asi nedělá z nějaké plošiny, ale zedníci lozí přímo po střeše že...? Nejsem si jistý jak to tašky vydrží...Ta střecha je někdy z roku cca 1970, taška nějaká to je (to jde vidět nakonec), trámy i latě jsou v pořádku říkal mi stavební dozor co jsem tam měl na kontrolu nemovitosti. Střecha komplet (mluvil asi hlavně o taškách) prý ještě tak 5 let vydrží, POKUD se do toho nebude zasahovat... To mi říkal... Že kdyby se do toho zasahovalo že by některá taška mohla prasknout a pak by se to vezlo...

Vydrží ta střecha za takto popsaného stavu to že po ní budou chodit nějací zednici a bourat a stavět nadstřešní část komína? (předpokládám že se bude muset chodit po střeše)...?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny