Předmět Autor Datum
Mnooo, co si tak vzpomínám, tak na přebalovací pult se nepoužívají "matrace", ale spíše "polštáře" -… nový
Kurt 10.08.2016 14:58
Kurt
Díky moc. Něco takového jsem myslel. jen jsem nevěděl, kde to koupit. Google mi vyhazoval jen matrac… nový
PavelS 10.08.2016 22:16
PavelS
My jsme na přebalovacím stole měli něco, popsal bych to jako měkké linoleum - hledat jako metráž v k… nový
Yarda 10.08.2016 17:59
Yarda
Máte na mysli něco takového? nový
Karelll 10.08.2016 21:22
Karelll
Dám sem tipy. Svépomocí lze podložku jistě vyrobit levně z molitanu a obyvatelného PVC, a mít ji na… poslední
TNT 11.08.2016 00:23
TNT

Mnooo, co si tak vzpomínám, tak na přebalovací pult se nepoužívají "matrace", ale spíše "polštáře" - jinými slovy není potřeba nic na dlouhé ležení, spíše je potřeba, aby to bylo nepromokavé (vlastní zkušenost). Čili kdybych to měl řešit já, asi bych použil metráž PUR pěny: http://www.ivesna.cz/vesna-molitanova-deska-pur-pe na/d-1179/ a očalounil nějakým "ubrusem": http://www.dumlatek.cz/ubrusovina-pvc/65953-ubruso vina-pvc-svetle-zelena-s-obrazky.html# nebo podobným způsobem využil mikrovlákno či molitanovou drť.

Dám sem tipy. Svépomocí lze podložku jistě vyrobit levně z molitanu a obyvatelného PVC, a mít ji na velikost desky, s čalouníkem nebo švadlenou se to prodraží, ale nemusí to být velká cenová darda. Design jde okoukat z toho co se prodává. Já osobně jsem ocenil větší stůl a menší podložku, protože jsem měl kam odložit různé věci kolem podložky, které je dobré mít rychle a často po ruce. Zvýšené kraje má, IMHO, psychologický efekt tak pro rodiče, že kojenec nespadne z podložky, kojenec se minimálně do 3. měsíce nehne z místa, ale určitě existují výjimky a je vždy mít dítě na očích a předvídat.
podlozky
prebalovaci-podlozky.heureka.cz

Před 3 týdny jsem viděl v Penny prodávat podobnou přebalovací podložku, kterou mám doma, je to levný a nevypadalo to na aušus, že by se to brzy mělo rozpadnout. :-)
http://www.akcniceny.cz/detail/podlozka-prebalovac i-nebo-detska-matrace-1-ks-2060507/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru