Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem moped korado nechce jít za plynem

Dobrý den,

mám problém s mopedem manet korado. Jezdil dlouho ok, pak se začal na plný plyn dusit, ale stále se dalo jezdit, během dalšího půl roku se postupně stav zhoršil natolik že se s tím nedá jet, max. z kopce nebo se sytičem. Nejsem vůbec kovaný v oboru ale provedl jsem následující věci:

1. Rozdělal jsem kohout od nádrže na pouštění benzínu a vyměnil sítko v nádrži(bylo na kaši) a celé to odrezil. Nepomohlo
2. Rozdělal jsem tedy karburátor na který jsem sázel nejvíc, vyčistil všechny trysky, zkontroloval a vyčistil plovákovou komoru, zkontroloval těsnění, sítko a dal do kupy. Nepomohlo.
3. Zkontroloval jsem dotažení hlavy motoru, z hlavy nic nefouká, pro jistotu jsem ještě sprejem projel těsnění na hlavě a dál jestli se to zlepší. Nepomohlo
4. Vyměněna svíčka a zkontrolováno zapalování. Nepomohlo.

Volnoběh drží, ale za plynem nejde, pouze se sytičem, přitom karbec je ok a vyčištěný, výfuk průchozí.

Poslední věc jsou gufera na klice, ale pořád se mi to nezdá, vypadá to jako by tam z nějakého záhadného důvodu nešel benzín než že by to přisávalo falešný vzduch. Volnoběh drží, po přidání plynu se chvíli drží asi 2 vteřiny a pak zdechává, kdyby byly špatné gufera myslel jsem si že by nejel ani na volnoběh. Navíc se sytičem jede jak drak. Má teda najeto 25 000km a má 19 let tak nevím. Chtěl jsem vědět na co se ještě zaměřit než začnu rozdělávat motor, do čehož se mi teda vůbec nechce a asi bych to musel někomu dát. Díky za rady a zkušenosti, je to podobné jak babeta akorát jednorychlostní.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny