Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem moped korado nechce jít za plynem

Trochu jsem na pochybách, že s Tvým otcem, který měl 130 kg, běhalo Korado po lese a do kopců bez problémů. Já mám cca 88 kg a pokud jedu po rovině, tak do asi těch 40- 45 (nemám tachoš), ale když jedu na chatu v kopcích, kde je dost velké stoupání (odhad cca 25- 30 st.), tak se dost trápí a jede pomalu a v zatáčkách musím i trochu přišlápnout. Ony ty 2 kw výkonu nejsou zase tak moc. Výfuk mám původní s tou fajou a měl by být OK.
Ještě jak píšeš, že i rozběh z místa jako by něco brzdilo a při rozjíždění do rychlosti jako by něco "překvaltovalo" tak mě ještě napadlo, jestli není nějaký problém s tou odstředivou spojkou, třeba ojetá, nebo nějaký problém s tím olejem. Že by prokluzovala a po rozjetí a snížení odporu a zvýšení otáček se víc "chytla" a pak teprve šel plný výkon do kola.
Co se týká nastavení předstihu, tak na netu se dá dohledat manuál i nějaký servisní návod na určité opravy a demontáže a montáže. Tohle píšu z mobilu, ale pokud budeš potřebovat, mohu poslat z NB, kde je mám stažený.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny