Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem moped korado nechce jít za plynem

Ahoj filtr je jak novej nevidím na něm nic a krásně přez něj dýchám. A navíc jsem ho vyndal z filtrboxu a zkoušel jsem to jenom se samotným prázdným filtrboxem a už to mu vadí. Svíčku jsem koupil NGK B6HS podle příručky co tam může být. Jehlu v šoupátku udávaj na třetí pozici od vrchu takže vlastně jehla hodně zvednutá a mraky směsy. Já jsem jí ted dal uplně dolů na první pozici (co nejmíň směsy)a prd platný.
Jiný karburátor mám to je ten origo co na tom byl jenže motorka prý 10 let stála ve stodole a ten karborátor je uplně sežranej (vyžranej) a zoxidovanej vživotě jsem to takhle neviděl zničený. Tak proto se kupoval fungl nový karburátor. A podle čísel na novém a starém to všechno sedí to jedninýho čísilka. Ventilek v komoře chodí krásně zavírá/otevírá a plováky jsou cajk bez dirky.

Prostě ne a ne nevim co přehlížím za věc už......Jedině zkusím sehnat menší trysku hlavní jestli se něco změní jinak už fakt nevim.
Ještě jsem přemýšlel aby pak nezlobila jiskra, když jí zkouším venku na svíčce tak jde krásná modrá jiska jako hrom, že bych s tím snad zapálil i papír :-D ale co když potom pod tlakem ve valci se něco změní a dobře nepálí? Zkoušel jsem hýbat se zapalováním na obě strany, ale prostě beze změn......
Motor chytá dobře na první šlápnutí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny