Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem moped korado nechce jít za plynem

Jo na kolinko jsem koukal bylo uplně na doraz. A jak řikáš v karboratoru na konci je těsnící gumička. No ještě jsem koukal na emulzní trubici co do ní jde jehla. Nemá chodit na těsno? Nebo má mít vůli? Přijde mě že jehla v té emulzní trubici trošku vaklá.
A hladina u bingu jsem se někde dočetl že když plovák zavře jehlový ventil by měl být v ose s karburátorem a to tak nějak mám mrkněte na foto. Jehlovy ventilek zavírá pěkně.
Pro mě by bylo nejlepší sehnat na vyzkoušení jinýho Binga abych se posunul někam dál.....:-(

Jinak jsem to zase dnes zkoušel bez filtrboxu to drží volnoběh a jde to tak nějak vytáčet normálně. Držím plnej plyn a nasadím na karbec filtrbox a pomalu se začne hltit kouřit a padaj otáčky až uplně chcipne. A na kraji filtrboxu jak je ta guma co se přitahuje na karbec tak je od benzinu.

Prostě proč když se mu omezi trochu přísun vzduchu tak má moc směsi a hltí se. Dyk to je daný tryskou ne kolik saje? A ta je 60 jaká má origo být. Jehla uplně dole už mě nic nenapadá.....
Když má plně otevřený sání tak té hodně směsi asi tak nějak spalí a proto jede, ale jak se malinko přiškrtí to saní tak míň vzduchu a furt hodně směsi až se přehltí......

[img]https://i.postimg.cc/MXs8CWDB/20200523-110705.jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/hJMCXGhb/20200523-110737.jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/ygbvTrmD/20200523-110752.jpg[/img]

Mám doma na simsonu binga ale 17 ten bude mít jinej difuzor asi co? Že ma na tohle kolínko nepujde že?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny