Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkušenosti s hydromasažním sprchovacím boxem

Chci matce vzhledem k jejímu věku nahradit vannu v koupelně sprchovacím boxem. Líbilo by se mi koupit jí přímo hydromasažní box. Pár lidí mě ale od toho odrazuje, že pokud nemám alespoň 1" rozvod vody, že mi to nedá ten správný tlak, že se trysky ucpávají vodním kamenem atd. Máte to někdo již delší dobu? Jaké s tím máte zkušenosti, šli by jste do toho znova, nebo už jen obyčejnou sprchu? Na co si dát pozor při nákupu (ať již masažního, nebo pouze sprchovacího boxu), co upřednostnit a co naopak raději oželet?

děkuji

Předmět Autor Datum
Jsou to vyhozené peníze, mám a nepoužívám. Platí to co tvrdí odrazující lidé. Znovu bych ho nekoupil…
honzasu 28.06.2016 14:56
honzasu
děkuji za názor! A co si myslíte o pouze sprchovacím boxu. Myslím, že je to nejmíň práce, podezdím a…
lupkovic 28.06.2016 17:07
lupkovic
Nízký prážek, madla uvnitř i na přístupu dovnitř, sedačka v takové výšce, aby se sama zvedla ze sedu…
čumil_old 28.06.2016 19:45
čumil_old
Toto naprostý souhlas! Zatím jsem ale ve stavu, kdy žádnou sedačku nemá (má vanu), "prážek" vysoký j…
lupkovic 28.06.2016 20:13
lupkovic
http://www.grospa.cz/cz/produkt/61-xt104-sedaci-va na-vana-s-dvirky-xt104.aspx volitelně lze i s hy…
qdj 28.06.2016 22:30
qdj
kazdemu jsem do nove koupeny doporucoval katexovou upravnu vody, ti, kteri poslechli si uzivaji masa… poslední
Sáček 29.06.2016 14:10
Sáček

děkuji za názor! A co si myslíte o pouze sprchovacím boxu. Myslím, že je to nejmíň práce, podezdím a není třeba dodělávat obklad. Tuto variantu by jste doporučil? Jde o to, že matce se už špatně leze do vany a když už tam vleze, tak se stejně jen sprchuje. Tady by mě spíše zajímálo ten box (třeba pouze se sprchou), jak je to s údržbou čištěním atd.!

Nízký prážek, madla uvnitř i na přístupu dovnitř, sedačka v takové výšce, aby se sama zvedla ze sedu. Velikost aspoň 1x1metr. Počítej s případnou pomocí uvnitř, dno vaničky bytelné žádnou hrachovinu, nevím jestli se dělají neklouzavé. Sice by se to hůř čistilo, ale lepší to, než potlučený senior ve sprše.

Toto naprostý souhlas! Zatím jsem ale ve stavu, kdy žádnou sedačku nemá (má vanu), "prážek" vysoký jak "sviňa" opravdu má, no tak vlézt do vany je problém, proto jsem se rozhodl pro ten sprchový kout (aby nožičkám stačilo málo nahoru - dělám si legraci). No ale chtěl jsem to vylepšit tou hydromasaži. K vám musím říct (děkuji za názor), ale já vím co má matka potřebuje, ale jde o to, že ji to koupím a ono to bude "na houby" jak jste četl v prvním příspěvku! Znova opakuji, že bych byl rád, kdyby ji to i "omasýrovalo" (ale to asi doufám špatně), ale jak vidno z toho prvního příspěvku, trysky se ucpou a z masáže je "hovno". Neupadejme v paniku, prosím i všechny spokojené uživatelé aby se ozvali (tam ale budu obezřetný, jestli to není nějaký dealear)

kazdemu jsem do nove koupeny doporucoval katexovou upravnu vody, ti, kteri poslechli si uzivaji masazni vany, ci sprchy bez porizi a nemusi uz nikde sudlat vodni kamen, ti druzi breci a nadavaji na ty kramy, ktere si vlastni hlouposti, ci skudlivosti nechali ucpat kamenem

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru