Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Porouchala se nám mraznička Samsung Calex M180

Snad do zítřka potraviny vydrží zmražené, když necháme zavřené dveře a zítra zavoláme opraváře.
Matně se mi vybavuje, že možným zdrojem poruchy by mohla být tahle trubička, že je to nějaký filtr se skleněnými kuličkami a ty se mohou zanést nějakým sajrajtem a že to může stačit nějak nahřát, aby se závada, aspoň na čas odstranila.
Máte s tím nějaké zkušenosti? Jak jsem zkoušel mrazničku vypnout a zase zapnout, tak se snad rozeběhla a chvilku se snažila mrazit.
[http://kutilska.poradna.net/file/view/4034-calex1- jpg]

Předmět Autor Datum
no to vypadá, že je spíš děravá a unoklo chladivo, určite tam nějaké kuličky nebudou..:-)
paul 27.05.2016 11:23
paul
Chladivo asi neuniklo. po několikátém vypnutí a zapnutí se zase rozeběhla a teď už zase mrazí tak ti…
Yarda 27.05.2016 11:54
Yarda
no já mám také starou Wetfrost, ale co bych kupoval nyní nevím.. no hrubý objem je asi cekliový obje… poslední
paul 27.05.2016 11:59
paul

Chladivo asi neuniklo. po několikátém vypnutí a zapnutí se zase rozeběhla a teď už zase mrazí tak tipuji na něco v agregátu. Byl tu opravář, konstatoval, že mraznička už je tak dvacet let stará a doporučil nám, abychom si koupili novou (asi si ji koupíme, téhle už nevěříme, když odjedeme na týden pryč, tak abychom při návratu nezjistili, že mraznička nemrazí a všechno uvnitř je zkažené). Ale ubezpečil nás, že ta co si teď koupíme nám v žádném případě dvacet let nevydrží:-(

BTW: Ta mraznička má užitkový objem 125 litrů - hrubý objem (co to je?) se uvádí 180 litrů. Můžete nám doporučit, co bychom si mohli koupit? Cvičně jsem obcházel elektroqelby, v téhle velikosti tam toho zrovna moc neměli a když, tak spíš takové neznámé značky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru