Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem dvoukotoučová bruska- hází kotouče

Onehda tu někdo psal, jak jsou věci pro chlapy z lídlu docela dobrý (myslím že to bylo k inteligentní nabíječce akumulátorů do auta - že má vlastně stejný pajšl jako značkový nabíječky a pak taky k akuvrtačce).
Bohužel nemůžu to potvrdit. Nabíječku už jsem reklamoval a tu druhou se stejnou poruchou opravil (po záruce). Pak jsem chtěl ušetřit a otci koupil na vánoce akuvrtačku, abych si nemusel vozit svou boschku, když u něj něco dělám. No a ačkoliv ta moje je víc jak o rok starší, tak kdykoliv potřebuji, vytáhnu ji z kufru a vrtám. Sem tam cca jednou za půl roku vyplivne baterka, tak ji zase dobiju a zase půl roku nebo měsíc - podle toho jak často - vrtám. No a co ta z Lidlu? Baterka je hin - když chcu vrtat, musím ji pokaždý nejdřív nabít a nesmím moc tlačit, protože větší záběr neutáhne. A to nemluvím o tom, jak má nekvalitní brzdu a že jsem ji vlastně ještě po vánocích hned měnil, protože sklíčidlo děsně házelo.
Taky jsem si koupil závitníky - celou sadu - malé závitníky závit vytrhnou a očka jsou tak tupá, že to ani neprotáhne závit na bronzovém šroubu. Nový závit jsem zatím ani nezkoušel řezat.
Takže jestli chcete brusku na broušení, připlaťte se raději v obchodě pro kutily.
Jediný, co mi z Lidlu bez problémů funguje, jsou kladívka...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny