Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sušička - usuší a vyžehlí?

Nedávno jsme si pořídili sušičku prádla, zatím jsme ji použili jen párkrát, když bylo počasí, že prádlo neschlo venku na šnůrách (solární sušič prádla:-)
Tvrdí se, že když se vyndá prádlo ze sušičky, tak se nemusí žehlit. Zatím se mi nepodařilo vyndat suché prádlo ze sušičky v takovém stavu, aby to byla pravda (tedy já bych to bral, ale ostříží zrak mé manželky viděl něco jiného:-(
Dá se prádlo ze sušičky skutečně rovnou složit do prádelníku bez žehlení a já dělám něco špatně?

Předmět Autor Datum
Neviem kto ti to povedal ale je to nezmysel, prave ze susicka ho zmacka. Vlakna sa vedia preusporia…
MM.. 22.01.2016 20:56
MM..
asi jak ktera susicka. nase susicka ma na konci suseni jeste program, kdy s tim pradlem v pravidelny…
filuna 23.01.2016 09:12
filuna
Ja ich pouzivam uz desatrocia a vsetky maju tie tebou popisovane "features" (a tusim jedna je miele)…
MM.. 25.01.2016 08:51
MM..
Resp. ono to zavisi aj od definicie toho ze co povazujes za zmackane :) Evidentne je to asi aj zakla… poslední
MM.. 25.01.2016 08:56
MM..
Pokud se sušička nepřeplní, vyndá se načechrané prádlo, které se nemusí žehlit. Problém je s manželk…
kejki 23.01.2016 00:22
kejki
presne. nicmene ja bych se drzel hesla "komu to vadi, at si to prezehli" a ja zatim pohlidam kanapic…
filuna 23.01.2016 09:14
filuna
Manželku, která žehlí ponožky, slipy, trenýrky a jiné prádlo, je třeba patřičně poučit. :-D
PLV 25.01.2016 07:44
PLV

Neviem kto ti to povedal ale je to nezmysel, prave ze susicka ho zmacka.

Vlakna sa vedia preusporiadat len ked su nahriate a vlhke, a zachovaju si potom ten tvar (preto zehlicky aj naparuju). Kedze naposledy boli nahriate a vlhke zmackane v susicke, tak si tie vlakna zachovaju tvar zmackany :-)
P.S. ja strkam do susicky len ponozky a spodne pradlo apod a to nezehlim. Ono to ani neni zmackane taka ponozka sa asi ani moc neda zmackat :-)

P.S.2. mozno ked to vyberes a je to este teple a mierne vlhke tak ked to zavesis alebo vyrovnas rukami tak sa to este moze vyrovnat tie vlakna (este su teple a mierne vlhke)

asi jak ktera susicka. nase susicka ma na konci suseni jeste program, kdy s tim pradlem v pravidelnych intervalech hybe aby se nezmackalo. Takze z nasi susicky se to da opravdu rovnou skladat do skrine. Navic jsou tam ruzny programy - treba program "rovnou do skrine" je nastavenej tak, ze to pradlo asi obsahuje jeste trochu vlhkosti, tle ne zas tolik aby zasmradlo, nebo tak nejak si to predstavuju. susicka AEG .
faktem ale je, ze u nas se pradlo do skrine skladalo rovnou i ze susaku, akorat kosili, kdyz ji nahodou potrebuju na jednani si pred tim prejedu zehlickou. Zehlit tricka, spodky, ponozky, nebo dziny nam pripada jak ztrata casu, ale kazdy at si dela co ho bavi, ze. Tricka se koneckoncu zehlej sami tim jak jsou slozeny v kominku ;-)

Ja ich pouzivam uz desatrocia a vsetky maju tie tebou popisovane "features" (a tusim jedna je miele), a zmackane je to furt. Ono zavisi aj od typu latky. Skladat do skrine sa to samozrejme da aj zmackane (co ja osobne aj robim, ale az ked to poriadne vyschne t.j. ne hned jak to z toho vyberem, vtedy to neni nikdy 100% suche)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru