Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Revize plynového rozvodu?

Potřeboval bych poradit ohledně revize na plynový rozvod. Jedná se o menší areál, kde byl připraven rozvod plynu do tří budov.

Bývalý nájemce areálu nechal udělat potrubí a tím skončil - za tuto práci a materiál nezaplatil, revize vystavena nebyla.

Areál byl asi dva roky mimo provoz a nyní ho převzala naše firma. Chtěli bychom plyn zprovoznit a narazili jsme na problém. Firma, která potrubí připravila je ochotná nám ho zrevidovat, ale pod podmínkou, že uhradíme dluh objednavatele. To se nám samozřejmě nechce - proč platit za někoho jiného?

Je nějaká možnost, jak nechat potrubí zrevidovat od někoho jiného? Co vše je potřeba revizákovi předložit?

Je to jako kdybych podědil dům a veškeré dokumenty včetně minulých revizí se někde ztratily - pak je nutné znovu vypracovat výchozí revizi, jako by šlo o první uvedení do provozu...

Předmět Autor Datum
Zkusila bych prostě kontaktovat jinou firmu, která se plynem/montáží/revizí zabývá a požádat o cenov…
satirano 19.01.2016 16:07
satirano
Kontaktovat revizáka na plyn a pak už záleží co dotyčný bude chtít za podklady k revizi.Co budete po… poslední
fibik 19.01.2016 17:05
fibik

Kontaktovat revizáka na plyn a pak už záleží co dotyčný bude chtít za podklady k revizi.Co budete potřebovat k revizi? Na to je těžké odpovědět jsou asi tři typy revizáků:první nic a je schopen to udělat od stolu,druhý: projektovou dokumentaci,oprávnění a osvědčení firmy která provedla montáž OPZ,provede tlakovou zkoušku a vystaví revizi a třetí vám řekne že stím nechce mít nic společného ať vám udělá revizi ten kdo to namontoval.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru