Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno RC Kvadrokoptéra UFO Intruder Cam s kamerou + EXTRA BATÉRIE ZDARMA

Zdravim.Jezich mlademu nadelil tuto hracku a nejak nevime jak poznat,ze je to nabite.Nabiji se to pres adapter na kterem jsou dve ledky.Cervena a zelena.Zapojime do site a sviti obe dve.Mela by ta cervena zhasnout nebo se z cervene prepne do zelene?V ovladaci jsou tuzkove baterie,nejspise od vyroby a na ovladaci je kontrolka led v cervene barve.Zapneme ovladac a edka sviti stale cervene.Dam nove baterie a stale sviti cervene.Ma to tak byt?
Nez se budete rozcilovat,ze mam nejdrive kouknout do navodu,tak z cinsky ci korejsky psanem navodu toho opravdu moc nevyctu...:-)
Dekuji za odpovedi zkusenych modelaru.

Předmět Autor Datum
Tak nám umožni nahlídnout ,foto není ?:-)
E250TD 25.12.2015 16:43
E250TD
Co chces abych ti vyfotil?Drona nebo vysypanej caj na papire?
Tazatelik 25.12.2015 17:36
Tazatelik
Ta červená LEDka na ovládání je (asi) určitě správně, brácha má také RC ovládání s červenou LEDkou -…
antibalda 25.12.2015 17:38
antibalda
Opravdu je to nutné? Hned druhý řádek. lmgtfy.com
Prim 25.12.2015 20:57
Prim
Opravdu je to nutné,Proudit tu? Jinak ti dekuji za link s návodem. poslední
Tazatelik 26.12.2015 10:20
Tazatelik

Ta červená LEDka na ovládání je (asi) určitě správně, brácha má také RC ovládání s červenou LEDkou - sice je to proti selskému rozumu, ale číňan to tak udělal.

Ohledně nabíjení kvadrokoptéra asi neporadím, když neznám bližší podrobnosti, ale můžeš to zkusit stylem pokus-omyl. S helikoptérou lítej dokud nevzdechne a pak ji začni nabíjet a uvidíš stav. Nech jí nabít a uvidíš další stav. Je to trochu blbě, ale pokud není návod tak ti moc možností nezbude ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru