Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Váš názor na Fieldmann sadu nářadí 85 ks FDG 5005-85R

Zdravím,
mám v plánu pořídit příteli nějaký šikovný kufřík s ručním nářadím. Zatím se mi nejvíc zamlouvá Sada nářadí 85 ks FDG 5005-85R. Jak obsahově tak i vzhledově působí docela kvalitně. Jsem ale na vážkách co se týče recenzí, některé jsou kladné a značku vychvalují a jiné zase tvrdí že je to hodně nekvalitní značka. Chci se vás odborníků teda zeptat, zda máte někdo s touto sadou zkušenosti nebo třeba jen se šroubovákem Fieldmann atd.

https://www.alza.cz/fieldmann-fdg-5005-85r-85ks-d2 426093.htm?o=25

Pokud tuto sadu zavrhnete, máte k doporučení nějakou jinou za příznivou cenu? Přítel zase není nějakej extra kutil, takže by to nářadí nepoužíval denně, ale třeba jednou za měsíc určitě. Když už něco koupit tak ať je to aspoň trochu kvalitní a nerozpadne se to hned v ruce.

Předem díky za odpovědi! :)

Předmět Autor Datum
Pokud Váš přítel nedisponuje domácí dílnou tak to kupte.Tato sada je vcelku kvalitní.Ovšem cena není…
dabac 19.11.2015 15:03
dabac
Šťourá se hlavně v autě a domácí dílnu právě nemá, tak mi toto přijde supr že je zde všechno pohroma…
veru2 19.11.2015 16:32
veru2
nemějte strach že se to jak říkáte rozpadne.Ono takové nářadí většinou přežije generace.Někdy po čas… poslední
dabac 19.11.2015 17:06
dabac

Pokud Váš přítel nedisponuje domácí dílnou tak to kupte.Tato sada je vcelku kvalitní.Ovšem cena není také zanedbatelná.Ale v podstatě je tam nářadí které je ke kutění zapotřebí.pokud se šťourá i v automobilu tak využije i ty nástrčné klíče.Abych ale nežvanil tak toto nářadí nevybočuje z řady.Klidně to kupte.Uděláte mu radost.

Šťourá se hlavně v autě a domácí dílnu právě nemá, tak mi toto přijde supr že je zde všechno pohromadě, u jiných sad mi zase chyběly nějaký věci když jsem se koukala. Hlavně jde o tu kvalitu, aby se to po pár použití nerozpadlo no. Bylo by dobrý to vidět než kupovat zajíce v pytli. Teď jde ale o to ve kterém kamenném obchodě ji budou mít :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru