Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PVC nebo laminátové podlahy - vaše zkušenosti

Ahoj, do bytu na pronajímání chceme dát lepší podlahu, takže jde nám hlavně o cenu a výdrž. Tady mají dobré ceny na plovoucí podlahy [url]http://www.bydlimecz.cz/podlahy/
[/url], výběr ujde. Ale nad jednou věcí furt váháme, chceme znát váš názor jestli není lepší klasické PVC – nestudí, neklape, zase se hůř pokládá. Takže PVC vs lamino, ring volný, prosím :)

Předmět Autor Datum
Dobrý den, sama (sám?) naznačujete, že PVC i plovoucí podlahy mají svá pro i proti, takže jednoznačn… poslední
nagios 07.11.2015 22:32
nagios

Dobrý den,
sama (sám?) naznačujete, že PVC i plovoucí podlahy mají svá pro i proti, takže jednoznačný vítěz zřejmě neexistuje. Cenu materiálu vidíte v obchodě, cenu dopravy a pokládky zjistíte na dotaz, ale to jsou nakonec pouze jednorázové výdaje. Plovoucí podlahu bych pokud možno nedával tam, kde je voda - tedy do kuchyně, koupelny, na WC a do zádveří; kdyby v těchto místnostech už musela být plovoucí podlaha, tak spíš laminát než dřevo.
Výdrž nejvíce ovlivníte tím, jakého (pod)nájemníka si do bytu s novými podlahami pustíte: mám smutnou zkušenost s podnájemníkem, který mi devastoval byt, a bylo velmi obtížné se jej zbavit - skončilo to to až u soudu, a to dvěma různými žalobami.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru