Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chci pořídit nové matrace.

Rozměry 195 x 80 cm. V postelích je děrovaný sololit.
Tak jsem se různě poptával, stejně z těch nejrůznějších typů a provedení mám guláš. Většinou mi tvrdili, že tenhle rozměr už není podporovaný, musely by se ty matrace vyrobit extra (ale prý to není problém). Víceméně náhodou jsem narazil na tuhle firmu www.matrace-drevocal.cz ti tenhle rozměr v nabídce mají. Ale zatím s nimi nemám žádnou zkušenost, tak jim nechci dělat reklamu.
Spíš sháním rozumy, jaké provedení bych měl koupit, jestli nějaké s pěnou, ať už pomalou nebo studenou, případně s letní a zimní stranou nebo dát na osvědčenou klasiku s pružinami, případně jestli někdo neznáte firmu co byste ji na základě vlastních zkušeností mohli doporučit.
Zatím spíme na matracích, snad z molitanu, na posteli jsou dvě - spodní a vrchní.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máme už asi deset let matrace z pěny. Nemá letní a zimní stranu, ale jednu stranu měkčí a druhou tvr… poslední
martas38 03.11.2015 14:38
martas38

Máme už asi deset let matrace z pěny. Nemá letní a zimní stranu, ale jednu stranu měkčí a druhou tvrdší. Je poměrně tvrdá, což na svoje záda potřebuji.Jedna stála asi sedm tisíc, ale investici nelituju a do něčeho podobného půjdu znova.Navíc ani po této době nemá známky proležení, nebo nějakou sešlost stářím. Jsou z JMP Studio zdravého spaní.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru