Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cistenie plesne zo spar medzi obkladackami a specialna kefa na to.

Na zhruba 15-20 rocnom dome su v kupelni normalne obkladacky a normalne vysparovane ako sa to vtedy robilo. Ale plesen je tam dobre zazrata. Jedine co pomaha je Savo proti plesniam ale mam pocit ze ich nezabije ale len vybieli. A neda sa pri tom dychat, skodi to na oci aj nos. Preto hladam nejaky iny ucinny cistiaci prostriedok a k tomu kefu, ktoru som este nikde nevidel ze existuje ale mohla by. Prestavte si nieco ako vacsiu zubnu kefku, len tie stetiny bude mat sustredene dovnutra. Aby to bolo uzke a suchalo iba tie spary a tiez preto, aby sa po kratkom case pouzivania nerozchadzali stetiny.
Teda, ak mozte poradit:
aky cistic a aku kefu ?

Dakujem

p.s.: vapku aka Vysokotlakový čistič Kärcher memam ;)
s tym savom by som to aj robil, ale iba s plynovou maskou co pouzivaju lakyrnici alebo ti co robia so zieravinami. Taka moze stat aj s filtrom aj 200 euro tipujem.

Předmět Autor Datum
Kam ty na ty ceny chodíš :) http://www.miditech.sk/polomaska-spirotek-hm8500.h tml Kup si kefku a š…
karel 20.10.2015 22:10
karel
V drogerii se dá koupit mnoho čisticích přípravků s abrazivní složkou, i takové které mají přídavek…
Zerozero 21.10.2015 01:25
Zerozero
keď vadí Savo a spol,skús Sanytol,dostať aj špeciálne verzie bez zápachu.......
audax 21.10.2015 09:17
audax
trochu dotaz nechápu... v každému BAUcokoliv se běžně prodává ocelový kartáč na spáry, je přesně dle…
MaNe 30.10.2015 15:10
MaNe
Pro pochopení dotazu je nezbytné pochopit, kdo ho píše. poslední
karel 30.10.2015 20:14
karel

V drogerii se dá koupit mnoho čisticích přípravků s abrazivní složkou, i takové které mají přídavek chloru a mají bělicí účinek. Nepáchnou ale tak jako samotné Savo. K tomu lze použít třeba kartáček http://eshop.tescoma.cz/organizace-a-uklid-kuchyne /myti-nadobi-a-uklid/cleankit/900659-kartacek-na-s pary-clean-kit?gclid=CL2grtiU0sgCFROeGwodJ20Jfg Pro vyšší nároky lze použít některý speciální přípravek http://www.hgshop.cz/hg-cistic-spar-500ml-p-19.htm l?utm_source=Adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=G -HG-01-10-spary
Ještě sofistikovanější způsob, je pořídit si hospodyni, po staru služku.
;-):-)

trochu dotaz nechápu... v každému BAUcokoliv se běžně prodává ocelový kartáč na spáry, je přesně dle popisu, tj. štětiny ve dvou řadách směrem k sobě.
Spáry se tím vyčistí raz-dva, nemálo z nich taky ubyde, takže pak šup - dospárovat hmotou s antiplísňovou složkou (pro jistotu) a je po problému.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru