Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Na malování použita stříkací pistole a jsou viditelné kapičky na stěnách

Malíř nám maloval byt bílou barvou (použil interiérovou HET Klasik) a použil malování stříkací pistolí, ne štětku a váleček. Všude na stěnách jsou vidět drobné kapičky, je to normální, nebo je to důvod k reklamaci?

Dále, použitá bílá barva dostatečně nekryje - zůstaly na stropě mapy po vytopení a nepřekrely se dostatečně stěrka/lepidlo, kterými malíř vyplnil díry od elektrikáře, který přidělával zásuvky a natahoval nové dráty - musel vyvrtat ve zdi drážky - ty drážky jsou ve zdi stále vidět (je to taková tmavší čára, či jak to popsat). Jak by se toto dalo zakrýt?

Předmět Autor Datum
" Franto podrz to at to nespadne, ja to jdu skasirovat!" Asi tak no...... No jo strikaci pistolka, s… poslední
pospa65 07.10.2015 08:28
pospa65

" Franto podrz to at to nespadne, ja to jdu skasirovat!" Asi tak no...... No jo strikaci pistolka, sup sup at metry rychle pribyvaji a rychle pryc. Solidni malir v teto dobe dela stetkou maximalne valeckem. Prez tlakovou nadobu se maximalne delali chodby hlinkou, taky panecku ten bordel z toho, hruza! Jinak jste se meli zeptat predem cim malir maluje. Pokud nejste spokojeni s praci je to duvod zavolat malirovy aby si to opravil, bohuzel bylo mozna lepsi mu to rict ihned kdyz tam byl. Ta sterka nebo to lepidlo urcite nebylo poradne proschle a uz to prez nej mastil hlava nehlava. Bud to si pockejte par dni jestli ta tmava mista jeste nevyschnou a nezmizi a pokud ne je to spatny postup a dalsi duvod k reklamaci. Na mapy po vode se pouziva spec. nater ktery to prekrije a pak teprve muze prez nej malovat, to asi neudelal a jen to prezstrikal. Volat a resit! Neni to 100% odvedena prace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru