Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Magnetická popisovatelná zeď

Pěkný den.

Uvažujeme o pořízení "Chytré zdi" do naší kanceláře. To jest stěna natřená magnetickou barvou a překrytá popisovací vrstvou, fungující vpodstatě jako veliký whiteboard. V Čechách je asi nejznámější verze Smart Wall Paint, která je ovšem zatraceně drahá. Po internetech lze dohledat mnoho různých samostatných magnetických nebo popisovatelných nátěrů o řádově nižší ceně. Máte někdo zkušenosti s jakoukoli variantou "Chytrých zdí"? Liší se nějak levné varianty od těch značkových? Co byste doporučili a co naopak ne?

Děkuji!

Předmět Autor Datum
Jestli máte v kanceláři rovnou zeď, kupte místo magnetické tabule nebo drahého magnetického nátěru j… poslední
náhodný 09.09.2015 11:47
náhodný

Jestli máte v kanceláři rovnou zeď, kupte místo magnetické tabule nebo drahého magnetického nátěru jednoduše lakovaný pozinkovaný plech s velikostí 1,25 x 2 m nebo menší rozměr s vaší oblíbenou barvou. Třeba RAL 9010 bílá nebo 9007 metalická stříbrná, nebo cihlově červená 8004. Snad je zeď suchá a v suchém prostředí a na tabuli se nebude srážet rosa. Stačí jednostranně lakovaný (asi za pět set káčé) nebo oboustranně lakovaný (za asi sedmset). Takže vás to vyjde s hrstí magnetů a s dopravou do tisíce.

Jestli chcete i popisovací vrstvu, zkuste nejdřív, jestli by to na vašem plechu šlo mazat (chce to fix na tabule s lihovou bází, ten se dá stírat rukou nebo hadrem), nebo na kus tabule nalepíte samolepicí hladkou tapetu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru