Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Špatný tlak teplé vody v koupelně

Zdravím a potřeboval bych poradit od zkušených. Již nějakou dobu se potýkám se zhoršeným tlakem v koupelně u teplé vody ( studená má tlak normální ). Nyní jsem se dostal již do fáze, že tlak teplé vody ve vaně už neudrží ani zapnutou sprchu. V kuchyni je tlak vody v pořádku jak u teplé i studené ( celý byt je na jedné stoupačce ). Chtěl bych se tedy zeptat, kde hledat závadu? Bydlím v panelovém domě ve 4. patře, rekonstrukce koupelny proběhla před cca 3 lety. Dokáže někdo poradit čím by to mohlo být? Poprosím o laickou radu a předem velice děkuji za každý tip.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Problém hledat někde na přívodu k té baterii.Jak píše kolega,první bych koukl na sítko,další možnost… poslední
betisa 22.08.2015 08:35
betisa

Problém hledat někde na přívodu k té baterii.Jak píše kolega,první bych koukl na sítko,další možnost....pokud je rozvod v plastu,mohlo se stát,že při sváření plastu došlo k zmenšení vnitřního pruměru trubky a časem v tom místě dochází k ucpávání.
Každopádně pokud těsní hlavní ventily na stoupačce,tak tam vodu (teplou i studenou) zavřít,baterii demontovat pokud jsou v maticích baterie sítka,vyčistit je a zkusil bych při demontované baterii natrhnout ventil na stoupačce a trubku tak propláchnout.Pokud ani to nepomuže,tak bych se asi pokusil nějakým drátem "prošťárat" trubku.V krajním případě výměna.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru