Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terénní kufr.

Synovi dosloužil kufr co si půjčil na jednu prázdninovou akci. Byl to takový, dost velký se dvěma kolečky. Žádná škoda to celkem není, byl v provední skoro na jedno použití, už jsem již dřív musel vyměňovat kolečka, dal jsem tam náhradní ze starých inlajnů - původní tam byla asi také taková. V kolečcích problém nebyl, spíš v hřídelích co byly uchyceny v dost měkké umělé hmotě, ta hmota nevydržela a kolečka pak šmajdala - když jsem ta kolečka vyměňoval zpevnil jsem to železnými úhelníky, škoda, že jsem si to nevyfotil.
Kufr občas potřebujeme, tak se chci poohlédnout po nějakém novém, co by vydržel i dálkovou cestu náročným terénem, třeba přesun z Masarykova nádraží po chodníku na Florenc. Co jsem kufry s kolečky okukoval, spíš jsou dimenzované na převážení po leštěných podlahách hotelových hal. Kdysi kdesi jsem viděl i kufry s většími kolečky. ale protože jsem to tehdy nepotřeboval, samozřejmě jsem zapomněl, kde to bylo a co to bylo za značku.
Můžete mne vhodně nasměrovat, případně se podělit o své zkušenosti?
[http://kutilska.poradna.net/file/view/3447-kufr-jp g]

Předmět Autor Datum
Dobrý den,třeba toto?:-) http://www.nastrojan.cz/cestovni-kufr-na-koleckach -s661#tabs1-galerie
Lubomír 11.07.2015 11:27
Lubomír
Ale to je asi jen ešop (aspoň při zběžném přečtení jsem nenarazil na nic co by naznačovalo, že mají…
Yarda 12.07.2015 08:39
Yarda
Dobrý den,to jste však v dotazu neuvedl ,sice píšete Masarykovo nádraží, Florenc,tu trasu mám naběha…
Lubomír 12.07.2015 09:33
Lubomír
Tak jsem s kufrem (kolečka jsem mu tehdy vyměnil, byla stejná jako u kolečkových bruslí IN LINE co z…
Yarda 12.10.2017 13:21
Yarda
Včera jsem nakouknul do jednoho vietnamského qelbu (sháněl jsem něco jiného) a tam jsem viděl kufry… poslední
Yarda 24.11.2017 08:12
Yarda

Tak jsem s kufrem (kolečka jsem mu tehdy vyměnil, byla stejná jako u kolečkových bruslí IN LINE co zbyly po synech) absolvoval třítýdenní láznění a kufru jsem dopřál zasloužený odpočinek v SD.
Po zkušenostech s tímhle kufrem (tenhle a ten podvozek vážně není určen k delším cestám pokud je kufr narvaný a pžiměřeně těžký) se chci poohlédnout po nějakém s bytelnějším podvozkem. Například vídám kufry se třemí kolečky a asi i s průběžnou hřídelí, jak je někdo táhne, ale v qelbech jsem na ně ještě nenarazil.
[80003-kufr-jpg]
Nevíte, kde bych na nějaký takový, přiměřeně velký (třeba na ten třínedělní pobyt) a přiměřeně kvalitní narazil (a za rozumnou cenu)? Nemusí být takový jako na obrázku co jsem si někde vypůjčil a přikreslil tam třetí kolečko a průběžnou hřídel, stačil by i textilní.

Včera jsem nakouknul do jednoho vietnamského qelbu (sháněl jsem něco jiného) a tam jsem viděl kufry s podobným podvozkem. Na krajích měly tři kolečka z inlajnů, uprostřed dvě kolečka a průběžnou hřídel. A cena vietnamsky přiměřená. Teď zrovna kufr nesháním, pokud mi Bůh a VZP dá komplexní lázeňskou léčbu, tak zase až přespříští rok. Tak snad si zapamatuji, kde jsem ty kufry viděl a ještě je tam budou mít.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru