Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zavěšení umyvadla.

Zdravím, máme doma staré umyvadlo které je zavěšeno na dvou šroubech a sedí na porcelánové noze. Prostě klasicky postaru udělané umyvadlo. Jelikož po čase si umyvadlo trochu sedlo a protéká za ním voda, navíc kvůli noze se za ním velmi špatně vytírá. Jsem se rozhodl umyvadlo demontovat, vyčistit a udělat generálku. Chci se zeptat jestli ono umyvadlo udrží pouze na šroubech bez nohy nebo je nutno dodělat konzole? Nové umyvadla, podle toho co jsem slyšel, jsou jen zavěšené ale zvládne to i tohle staré? Díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Babička měla doma taky něco takového, ale to umyvadlo drželo jen na těch konzolích.Ta noha byl jen o…
iconek 10.07.2015 10:53
iconek
To je ten problém, jsou tam jen šrouby ale konzole ne...
IkaSGC 10.07.2015 11:13
IkaSGC
Ty konzole, pokud jsem je už nevyhodil, mám doma. Měl byste o ně zájem? Pošlu je klidně jen za pošto…
dejv111 10.07.2015 11:26
dejv111
Kdyby jste byl ze Zlína tak bych je i bral ale jináč si asi zajedu do OBI.... Potřebuju tam nějaké k…
IkaSGC 10.07.2015 11:46
IkaSGC
Poslal jsem Vám SZ poslední
dejv111 10.07.2015 13:20
dejv111

Babička měla doma taky něco takového, ale to umyvadlo drželo jen na těch konzolích.Ta noha byl jen ozdobný kryt, aby nebyl vidět sifon.Když se vytíralo, noha se odšoupla a pak dala nazpátek.
Myslím že tohle staré umyvadlo nebude mít otvory na šrouby, ale co vám brání v tom ty konzole nechat?Nohu dejte klidně pryč.

Kdyby jste byl ze Zlína tak bych je i bral ale jináč si asi zajedu do OBI.... Potřebuju tam nějaké konzole které nebudou moc bít do očí. Nové umyvadlo se mi nechce dávat protože tohle je takové pamětní a navíc celkem pěkné tvarově.
Jináč jsem byl ve Zlíně v železářství a baba mi řekla že už se ty konzole nedělají. Přitom na internetu je jich dost....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru