Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Harant 13 let otravuje okolo baráku

Ahoj, poslední dobou mi k baráku pořád chodí jeden harant a už mě fakt začíná štvát. Pořád se ptá na nějaký blbosti, vleze až do zahrady, šahá na plot, na auto... Poprvé šel kolem když jsem myl na zahradě kolo a začal se ptát na to kolo, čim mažu řetěz, jakou tam mam vidlici, jak to má velký kola apod. problém je že jsem se snim na začátku normálně přátelsky bavil, vše ok, odešel, za tejden šel kolem znova, pozdravil, odešel, dobrý, takhle asi 3x.
Ale poslední dobou už u mě fakt štve, protože teď když jde okolo a já jsem na zahradě je u baráku třeba půl hodiny, mele úplný debility a akorát mě zdržuje, protože musim koukat na to co tam dělá, vleze klidně až na zahradu. Když mu řeknu ať z tý zahrady vypadne, tak jde a za chvíli je tam znova, má z toho akorát srandu.
Jak se ho zbavit? Nejradši bych ho nakopal jakmile zase vleze do zahrady, ale nechci mít zbytečný problémy když si bude stěžovat doma nebo tak.. Jemu je tak 14 a mě 22. Díky za rady
Změna kategorie, původně: Ostatní (Kurt)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A co tak po dobrým,vzít ho na výlet do přírody nebo do zoo popř.někam pod stan,ukázat mu jak se tábo…
betisa 11.06.2015 11:45
betisa
Vůbec to nebude nápadné, 22letý muž si vezme do LESA pod STAN 13ti letého cizího kluka a půjde ho UČ…
IkaSGC 11.06.2015 16:30
IkaSGC
Tak se to poradenství nějak zvrhlo.Mě kdž bylo 18 tak ke mě také chodili sousedovic kluci a neustále…
dabac 11.06.2015 18:41
dabac
No jo, ale je jiná doba. Bohužel.
IkaSGC 13.06.2015 10:01
IkaSGC
Ludia su len ini, vadia im veci a verejne riesia to, co sa kedysi povazovalo za normalne. poslední
fleg 13.06.2015 13:19
fleg

A co tak po dobrým,vzít ho na výlet do přírody nebo do zoo popř.někam pod stan,ukázat mu jak se táboří naučit ho znát nějaký ty rostlinky a stromy...vždyť ruku na srdce buďme rádi za to,že jsou ještě normální 13ti letý kluci,který lítají venku a nesedí do zblbnutí doma u počítačů...tam by na fejsbůku měl kamarádů několik stovek.Jen nevím jestli je to to pravý :-)
Přesně jak píše "bsa" zeptej se na mamku...vždyť nebude o moc starší od tebe (na zaučení úplně ideální) nenápadně zajdeš s klukem dom a zjistíš vše co potřebuješ a pod stan můžete jet už ve třech....

Tak se to poradenství nějak zvrhlo.Mě kdž bylo 18 tak ke mě také chodili sousedovic kluci a neustále se motali u mě v garáži okolo motorek.No a když odrostli tak se jim to hodilo.Zase se vrtali v motorkách u nich.Pravda je že už je to 52 roků ale docela rád na ty pomocníky vzpomínám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru