Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rekonstrukce podlahy v koupelne.

Dobry den,potrebooval bych poradit nebo aspon potvrdit svoji domenku.
Provadim rekonstrukci koupelny,Kde jsem musel vybourat podlahu vcetne novich navadeni Odpadu,a vysky betonu kde jsem si poridil podlahove El topeni.(takovi ten koberec kde je topna spirala na perlince)
topeni podlahy budu mit jen v kouplne kde budou i 2 zebrinove radiatory podlaha bude jen pro konfort a vysuseni podlahy:-).
Po odbourani betonu jsem nekde ve vysce 10cm.... dostal jsem se na pruhledny igelit,kde je kacirek kaminek a pisek.moje predstava byla ze bych na ten kaminek nechal navarit pas IPY,zaroven 30cm na zdi kvuli vlhkosti,pak by se to vylilo 4 cm betonu,na to bych dal max 3cm tvrzeneho poolystyrenu. jako dalsi co jsem dokupoval k te el.vytapne podlaze jsou tyto desky o tlousce 10mm F-BOARD. na to po vytvrduti prijde nalepit a rozmistit tato topna rohoz ktera prijde opet vymazat lepidlem.a po zatvrduti muzu pokladat dlazbu.
koupelna je o velikosti 1.72 na 4m. bude se spadovat mirne kde bude zhuruba u porstret pred vanou odtokovi kanalek ktery tam byl jiz drive jen z litiny dam plastovi.

zde prikladam odkazy el.topeni.
desky F.BOARD
fboard-10-mm-p14

Zdroj: www.podlahove -topeni.eu/comfort-m at-ldts-12810165-sad a-pro-instalaci-topn ych-podlah-810-w-51- m2-p186

Předmět Autor Datum
oprava odkazu na rohoz:http://www.podlahove-topeni.eu/comfort-mat-ldts-12 810165-sada-pro-instalaci-… poslední
bemmet 01.06.2015 09:25
bemmet

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru