Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Bezpecnostne dvere" na dielnu

Zdravim,
Idem robit na zahrade dielnu a riesim ake tam osadim dvere. Respektive, ako vyriesit zamky a tieto veci okolo toho. Potrebujem, aby to bolo maximalne odolne, nevypacitelne, proste aby zlodej nemal vela sanci ako sa dostat dovnutra. Ake zamky by ste na to pouzili ? Alebo aky system uzamykania ? Pripadne nejake foto ? Zatial som uvazoval nad dvojicou TOKOZ visazich zamkov, tieto: http://www.klikyfora.cz/fotky27209/fotos/_vyrn_635 TOKOZ-UZ-230-PRO-a-1-ks-K-_a2496340_11047-aspx.jpg . Ram bude z joklov, do ktorych natlacim beton, aby to pripadny pacitel nemal lahke. Tak isto dvere nejak podobne. ale ako na tie zamky ? co je najlepsie ?
Dakujem.

Předmět Autor Datum
hlúpy nápad, ak by dvere aj prípadne odolali, počierny jednoducho prerazia stenu, krompáč dvaja čier…
Joseph 13.05.2015 17:45
Joseph
No, nevravim ze nemate pravdu, ale len ciastocne. Neuviedol som ake steny tam su, takze automaticky… poslední
Matfej 14.05.2015 19:10
Matfej

hlúpy nápad, ak by dvere aj prípadne odolali, počierny jednoducho prerazia stenu, krompáč dvaja čierny a polhodinka, majú obrovskú prax v podobných prácach, čo sa búra v oboch republikách ručne je ich robota

.... :puff:

No, nevravim ze nemate pravdu, ale len ciastocne. Neuviedol som ake steny tam su, takze automaticky predpokladat ze sa bude jednat o nejaky papundekel alebo yporky je chybne. Su tam take tie betonove salovacie tvarnice, vystuzene husto roxormi. Pri stavbe som myslel na to,z e sa tam mozu dobijat. Nedobiju sa za nejaky rozumny cas. Pociernych nepodcenujem, ale s tymto by sa proste nadreli. Dvere teda povazujem za najslabsie miesto. Ono, prekonat sa da vsetko, aj bankove trezory alebo nejake bezpecnostne dvere. Aj panel sa da rozrezat a podobne. Ale pytal som sa na uzamykanie, pretoze z mojho pohladu je to nateraz najslabsie miesto ktere by potrebovalo vylepsit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru