Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odtok ve sklepe - smrad

Dobry den,

S prateli si delame zazemi pro fanklub. Bohuzel jsme nenasli lepsi misto, nez nevyuzivanou sklepni mistnost v panelaku. Je to mistnost, kde asi byla pradelna ci tak neco. Je tam odtok, ktery ale nemuzeme zadelat, nebot mistnosti vedou i trubky, kvuli kterym musi byt odtok stale pristupny. Kdyz vsak prijdeme do uzavrene mistnosti po case, je v ni z toho odtoku hrozny smrad. Mel by nekdo prosim nějaký nápad, co s tim, aby to vyresilo jak ten smrad, tak i to, že to nemuzeme zadelat? (Nějaký filtr? Neco jineho?)

Dekuju moc.

Předmět Autor Datum
Čas od času zalejt sifon vodou.
jirka44 20.04.2015 15:01
jirka44
jo jestli tam máš přístup k sifonu nebo do trubek prolejt vodou,jestli to byla prádelna je tam určit…
kamzl 20.04.2015 18:14
kamzl
Čistě náhodou, není v podlaze taky železný dekl nad revizní šachtou? Tam by mohl být čisticí mezikus…
čumil_old 20.04.2015 19:25
čumil_old
Jestli je v podlaze " dekl " vyndat, očistit rám, nějakou hmotou máznout a opět přiklopit. Měli jsme…
karelIV 21.04.2015 09:24
karelIV
pokud tam neodtéká dlouho voda (až tak, že vyschne sifon), řešil bych to kanalizační klapkou. Dělaj… poslední
touchwood 21.04.2015 15:14
touchwood

jo jestli tam máš přístup k sifonu nebo do trubek prolejt vodou,jestli to byla prádelna je tam určitě kohout s vodou napojte si na to hadici zamaskujte si to a nech to puštěný,průtoková voda je na tohle nejlepší jestli nechceš volat preveťáky a platit nějakou chemii, která tam stejně může udělat jinej smrad.

Jestli je v podlaze " dekl " vyndat, očistit rám, nějakou hmotou máznout a opět přiklopit. Měli jsme v domě smrad cca 4 roky, při změně počasí se to nedalo dýchat.Šlo to chodbou až do pater. Tímto omazaním se vše vyřešilo. Ještě k té prádelně, máme tam odtokovou šachtičku s mřířkou, tu mřižku vyndat obalit nějakou folii-igelitem a opět pokoj, jinak s napouštěním vody souhlasím, též to pomáhá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru