Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s univerzálním ovladačem na TV

Zdravím, mám univerzální ovladač na TV, nějakou dobu jsem ho nepoužíval a ležel asi půl roku v šuplíku, teď jsem ho vytáhl a potřebuju ho na TV a nejdee mi vůbec napsat kód k TV, všechny tlačítka fungují, jen SET ( kombinace SET + TV1 se píše kód), když SET nejde, tak nevím jak kod napsat. Nenapadá vás co by stím mohlo být? baterky jsem vyměnil a furt nejde.

Předmět Autor Datum
Vyhodit a za pár korun koupit nový https://www.google.cz/search?q=univerzalni+ovladac &ie=utf-8&oe=u…
iconek 22.03.2015 12:18
iconek
Když budeme všichni a všechno vyhazovat i pro zdánlivě malou nefunkčnost, budeme za chvíli žít v odp…
.. 22.03.2015 12:42
..
jsi padnul na kebulku ? jak porešíš užívaní PET lahví a hygienické nesmysly EU, kdy je pomalu každá…
Joseph 22.03.2015 14:31
Joseph
Opravdu je třeba se tu takhle zviditelňovat? = Divná to vizitka. Ano, na rozdíl od někoho jsem alesp…
.. 22.03.2015 16:10
..
Elektronika sa recykluje (chvala EU), nema sa vyhadzovat do smeti ale nosit do zberu, takze nebudes…
MM.. 23.03.2015 10:11
MM..
Dostupné je použití samolepicí hliníkové folie, kterou používají topenáři při izolaci potrubí (od fy…
.. 23.03.2015 12:51
..
No a nebo přímo k tomu určený vodivý gumičky. poslední
cejna 23.03.2015 13:26
cejna

Když budeme všichni a všechno vyhazovat i pro zdánlivě malou nefunkčnost, budeme za chvíli žít v odpadcích a bydlet na skládkách. Konec ekologiské agitky.

A27:
Zkus poptat u místních TV opravařů, zda by ti dané tlačítko ošetřili "vodiným lakem". Většinou je na zespodu na pryži vodivý kontakt který se dotýká meandru na desce. Tohle umí staří dobří TV opraváři. Neztrácej čas s "měniči a zahazovači". Zkus to rozdělat, vyčistit a pohledem zkontrolovat. Pak se rozhodneš co dál. Za zeptání u starého mistra nic nedáš a je dost možné, že to udělá kvalitně a za dostupnou cenu na rozdíl od koupě nového čínského bazmeku. Všechny ovladače jsem takto nechal opravit a vždy spolehlivě dožily s TV.

jsi padnul na kebulku ?

jak porešíš užívaní PET lahví a hygienické nesmysly EU, kdy je pomalu každá houska osobitne balená do nečeho, pak si mužeš rici že jsi alespoň neco začal rešit,

do té doby všechny ekologické kecy a nesmysly ohledem separace a čističek jsou jenom Potemkinovské hrátky pro oblbnutí trubek - občánkú aby poctive platili a platili a platili

.... :puff:

Elektronika sa recykluje (chvala EU), nema sa vyhadzovat do smeti ale nosit do zberu, takze nebudes zit na ziadnych skladkach.
Vseoebcne ak nejde tlacitko tak ano moze byt len zasraty kontakt, ocistit alkoholom, alebo nahovno vodiva vrstva na gume, za sociku si tam ludia podomacky trebars aj prilepili kusok alobalu, ale bolo to dost naprd :D Fungovat to ale nejak bude.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru