Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pasova bruska

Dobre odpoledne
cim dal tim casteji posilhavam po rucni pasove brusce na drevokuteni. V toto chvili mam starou vibracni brusku, ale ta se na nejakou vetsi/hrubsi praci absolutne nehodi...
Ocekavam, ze bude pouzivana na akce typu ocisteni starych planek plotu pred novym naterem, ohlazeni prken ci hranolu, ktere by elektricky hoblik na sirku najednou nezvladl (ci zacisteni prechodove hrany pri takovem hoblovani), ... Urcite chci moznost ji otocit pasem nahoru a pouzit jako stacionarni pro obrobeni mensich dilu. Samodomo drzaku se ale v takove pripade uplne nebranim (original je ale vyhoda - nemusim pak nic vymyslet :-))

Nasel jsem si par modelu. Co na ne rikate? Nebo nejaky jiny napad?
BOSCH PBS 75 A
BOSCH PBS 75 AE rozdil oproti predchozi je opravdu jen tech 40W vykonu?
MAKITA 9910 - oproti modelu 9911 nechapu rozdil. Svorky na upnuti stoji 1400,- coz mi prijde uchylne. Ale Makitu mam rad :-)
Ani jedna nema moc odkryty predni valec takze moc nepujde ve stacionarni poloze brousit oblouky, ale s tim asi dokazu zit...

A nebo pak je tu jeste BLACK&DECKER KA89EK, ktery vypada desne divne :-)

Dekuji

Předmět Autor Datum
Mám toho Black Deckera a nemá chybu...s malým válcem veoředu se dostanete skoro všude, navíc ta kryt…
paul 09.03.2015 20:16
paul
Díky. To jsem chtěl slyšet :-) poslední
bobrb 10.03.2015 10:07
bobrb

Mám toho Black Deckera a nemá chybu...s malým válcem veoředu se dostanete skoro všude, navíc ta krytka předního válce je zvedací až o90°, rovněž tak to přední držadlo..má regulaci otáček takže s ní dělám i kov..pokud je v kufru ještě podložka pro úchyt vzůri nohama na stůl, tak na tom v podstatě můžete brousit co si vzpomenete, pak je to jen otázka smirků..
Já s tím brousol star= plotové slpipky od barvy, na 60m plotu...
ty ostatní uvažované na ni nemají...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru