Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jde ohnout tvrzený plast teplem?

Dobrý večer.
Koupil jsem si model RC auta a tim, jak byl špatně zabalený v krabici a nacpaný v polystyrenu, se ohnuly plastové nosníky, které drží zadní křídlo, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by šly horkovzdušnou pistolí nahřát a ohnout. Je to černý asi tvrzený plast, který jde v ruce při trošku větší námaze ohnout (že je tvrzený předpokládám podle toho, že ze stejného plastu jsou i ostatní plastové díly na modelu, které snášejí námahu). Samozřejmě ještě můžu model poslat zpátky a reklamovat, ale pokud by to šlo tou pistolí, tak bych to ohnul.. Jestli se tím sníží pevnost plastu by ani tak nevadilo, jelikož tyto části drží pouze zadní křídlo.. Díky za reakce, zdraví Petr

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Plamenem. A nebo svářečkou na plasty. Samotná horkovzduška nemá takový výkon.
IkaSGC 02.03.2015 08:15
IkaSGC
Horkovzduska ma vykonu na rozdavani, obvykle ma vetsi vykon nez svarecka na plasty a lepsima horkovz…
bahno 03.03.2015 08:00
bahno
Špatně jsem se vyjádřil.Je to nástavec.Dají se ke každé pistolce dokoupit. poslední
dabac 04.03.2015 18:13
dabac

Horkovzduska ma vykonu na rozdavani, obvykle ma vetsi vykon nez svarecka na plasty a lepsima horkovzduskama, co maji regulaci vykonu a prutoku se plasty daji bez problemu svaret(problemy v rukou nepocitam). A to klidne 10mm tlusty PP desky.
BTW horkovzduskou jsem pajel 12mm medeny trubky bezolovnatou pajkou. Zadna luxus prace to nebyla, plamen by byl z hlediska produktivity prace lepsi, ale slo to bez vyraznejsich problemu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru