Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pracka Electrolux EWT 1050 - chyba 52

sakra, zase jsem ti zapomel odpovedet, to je ale teda neslusnost, stydim se a se omlouvam!
Od nasi posledni komunikace se pracka zasekla jen jednou. To ji zena nejdriv behem prani vypla, pry aby nedesila malyho pri koupani. Pak ji to neslo znova spustit, me se to ale nejak podarilo (jak to uz nevim, ale myslim, ze jsem jenom mackal start, mozna jsem ho drzel dyl), pracka prala, mel jsem pocit ze i dojela do konce, jenomze pak nezacvakala a zustaly tam blikat diody signalizujici chybu 35 http://1drv.ms/1bPtZoA, pokud to tak ovsem je a diody svitici pri zastaveni signalizuji kod chyby. Proste to stalo a blikalo, nicmene pred tim to odstredovalo a doostredovalo podle mne normalne. Kolikaty odtstredovani to bylo, to ale nevim.

Hned jsem napichnul multimetr a zmeril odpor tacha a bylo tam nejakych 190, coz je v poradku, ne?
Kdyz se mrknu do diagnostiky na posledni chybu, tak to porad dava tu 52. Znamenaji tedy ty blikajici diody ve chvili kdy se to sekne taky chybu? A pokud jo, proc se to neulozi jako posledni chyba?

No, protoze jsem ted porad k tomu vsemu jeste desne zavarenej v praci, tak jsem si rekl, ze uz na to kaslu a asi koupim novou pracku. A jak ona to asi vycejtila, tak od ty doby pere normalne (tuk tuk) - zena teda dela mezi pranima mezery, aby se neprehrejvala (ta pracka).

Taky me napadlo, ze mohl bejt blbej kontakt a jak jsem do toho narval ty merici kabely (mam kratky kable od multimetru, tak jsem vzal jinej kablik, na konec napajel roztazeny kancelarsky svorky, aby to tam slo pekne zastrcit a cely si to vyved ven), tak jsem to treba vic utemoval ;-)
No, takze zatim zijeme, uvidime co se bude dit dal, kdyztak se zase ozvu..

Mej se
F.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny