Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Solární panely na výrobu elektriky

Zdravím, nevíte co je natom pravdy? Někde sem slyšel, že když bych si pořídil solární panel, abych ušetřil za elektriku, že se z toho dá elektřina i pouštět do sítě a že by za to dodavatel elektřiny mohl i platit. Nevíte jak to funguje a jak to je složité? Když o tom tak přemýšlím tak dát to na střechu garáže by nebyl takový problém, a jelikož tam skoro nic nespotřebuju, tak by to pořád pouštělo elektriku do sítě a elektroměr by se točil pozpátku? nebo jak to je jen tak pro zajímavost? myslíte že by se natom dalo vydělávat?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
GridFree – začněte nyní Začít s GridFree je velmi jednoduché. Pokud máte nějaké spotřebiče, které t…
mj 22.02.2015 12:09
mj
Nemohu si pomoci, ale Horst je furt lepší. poslední
ms 23.02.2015 18:35
ms

GridFree – začněte nyní

Začít s GridFree je velmi jednoduché. Pokud máte nějaké spotřebiče, které trvale nebo alespoň přes den odebírají 200W a více, pak zakupte jeden solární panel s mikroměničem a buďte GridFree. Pokud máte zařízení, která odebírají více energie, pořiďte si panelů a mikroměničů více.

Cesta k úsporám je pro Vás otevřena. Solární panel můžete umístit nejen na střechu, ale i na balkón nebo dokonce i před okno. Tam, kde svítí slunce, tam je pro vás dostupná bezplatná energie. Tak již neváhejte.

"http://www.ekobydleni.eu/solarni-elektrarny/vyrabe jte-si-elektrickou-energii-sami-budte-gridfree"

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru