Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pracka Electrolux EWT 1050 chyba

Zdravím Vás,
mám následující problém. Pračka Electrolux EWT 1050 (štítek vyfocen v příloze) se teď občas při praní zastaví. Už to udělala několikrát. Manželka jí vždycky pustila znovu, někdy dvakrát a pračka nakonec doprala. Poprosil jsem jí (manželku), aby mi jí (pračku) jednou nechala ve stavu zastavení, abych třeba viděl nějakou chybu, ale podle toho co signalizuje nejsem schopen najít v normálním návodu na používání co to je. Servisní manuál zas nejsem schopen nikde najít ač googlím až se mi od klávesnice práší.
Stav kontrolek při zastavení je v příloze.
Zkontroloval jsem tedy alespoň přívod a odtok vody (u přívodu jen hadici tedy) a připadá mi to ok. Spustil jsem diagnostický mód (to bylo tedy hledání, než jsem našel, jak se to dělá, nechápu proč je to tak tajný) a výsledek je zde ZNy7bF-sZEA (snad je to přístupný, kdyžtak napište a dám to nějam jinam. První tři polohy spouštějí napouštění - zvuk je pokaždé jiný, no asi to teče jinudy, každopádně to něco dělá. "Na 6 hodině", to jen tak hučí, nevím jestli to správně nebo špatně ani netuším, co se tím kontroluje. Pak je asi odstřeďování, pak vypouštění, to jde a na "9 hodině" to nedělá nic (alespoň v tom časovém úseku co jsem to zkoušel). Pak je zámek, ten je ok.

Můžete mě někdo prosím naměrovat co s tím může být, na co se podívat? Případně kdy bych mohl sehnat serčvisní manuál? Nebo alespoň co dělají jednotlivé polohy servisního módu a co na nich pozorovat?
Díky
Filip

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím. Mám stejnou pračku a taky nefrčí. Chtěl bych se zeptat, jak pustit ten diagnostický mód ??
Mik 164 11.11.2015 22:02
Mik 164
Zdravím. Potřeboval bych radu pračka píše chybu E 90 nevíte co to znamená.
Mik 164 11.11.2015 23:52
Mik 164
Ahoj (máme stejnou pračku, tak si můžeme tykat ne? ;-) na svůj Onedrive jsem dal všechno, co k týhle… poslední
filuna 12.11.2015 09:06
filuna

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru