Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samovolné vypínání obrazu u TV

je to chlap, který to dělá 50 let (teˇuž v důchodu), tak nemám důvod mu nevěřit. Sice jsem z elektroniky maturoval, ale před 30ti lety.
Televize nepravidelně po zapnutí (od 1 do 180 minut) začala sama přepínat, zesilovat. Tak to určitě nebylo zahřátím součástek! Někdy v noci NEZAHŘÁTÁ!! se sama zapnula a zesílila na plno. Dálka a tlačítka na to v tom okamžiku nefungovaly. Tento, trufnu si říci pan televizák, který opraví vše v čem je elektronika, zjistil, že systémová deska má neopravitelnou a hodně častou poruchu (lépe řečeno nezaplatitelnou opravu), která se nejlevněji řeší výměnou za novou desku za cca 4000,-.
A pro upřesnění - studeňáky umí hledat - před 17 lety na nové OTF ce jich našel asi 20 a k tomu rozlámaný plošňák, jak na to nějaké slovenské vemeno šláplo než to namontovalo. Díky bohu to bylo v záruce. Ještě dnes tato TV šlape v denním provozu.
Pokud se mi na nějakém výrobku těsně po záruce vyskytne fatální porucha, tak tohoto výrobce mažu navždy ze svojí databáze. Myslím si, že by to měli dělat všichní a nepřemýšlet, kam ten výrobce mohl dát kurvítko a jak ho odstranit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny