Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ruské obloukové skleníky Volya - zkušenosti?

Dobrý den, zajímalo by mne, zda nemá někdo opravdu reálnou zkušenost se skleníky obloukové konstrukce značky Volya zejména pak s modelem 2DUM. Zajímá mne především kvalita konstrukce a její lícování. S polykarbonátem by neměl být problém (ověřený německý výrobce Gutta), i když i zde váhám zda 4 mm síly není přeci jen s ohledem na možnost proražení kroupami málo.. Jde o tento: sklenik-volya-llc-2dum

Pokud máte tip na alternativní polykarbonátový skleník, který nabídne stejné vlastnosti tedy: není nutné stavět základy, šíře min. 3 m, robudstnost/trvanlivost, za rozumnou cenu, budu za něj rád, skleník vybírám poměrně dlouho a nerad bych udělal chybu..

Děkuji
Bedřich P.

Předmět Autor Datum
Zkuste prohledat forum na zahrada.cz, s dotazem asi neuspějete, je tam ostrý admin.
kejki 11.01.2015 21:26
kejki
Dobrý den, děkuji za tip, něco málo informací jsem tam našel a nakonec jsem se rozhodl jej koupit. P…
Bepřich P. 14.01.2015 17:03
Bepřich P.
Napište po roce, zajímá mne jak si poradí s větrem - to by měl zvládnout i s křehnutím. poslední
kejki 14.01.2015 18:11
kejki

Dobrý den, děkuji za tip, něco málo informací jsem tam našel a nakonec jsem se rozhodl jej koupit. Poptal jsem několik prodejců, ale cena je všude pevná a tedy stejná jen s tím rozdílem, že v Buildexu mi nabídli možnost individuální výměny 4 mm za 6 mm polykarbonát, čímž jsem pravděpodobně eliminoval jediný nedostatek tohoto skleníku. Skleník mi dnes přivezli a vše se zdá být v pořádku. Věřím, že to nakonec byla dobrá volba, už s ohledem na to, že jsem dostal 10 let záruku na použitý polykarbonát.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru