Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krbová kamna - značka

Já tedy k té značce,sice mám kamínka z trochu jiného "ranku" stáložárná klasická kamínka od Thormy (kerpen petry) ale mohu říct že jsem spokojen, kamna mi slouží již deset let a stále jsou plně funkční, za celou dobu jsem měnil akorát 1x rošt a občas přešamotuji,na to že jsou to ta nejlevnější kamínka na trhu stála 3 400? +,- nějakou stovku....a jedou prakticky celou sezonu thorma OK :-) Designově pěkné a i materiálově a provedením "blízké" kamnům od thormy jsou také kamna od fi. wamsler vzhledově padnou do starého domku nebo chalupy, dobré pro ty, co chtějí spíše "klasiku" (tzn. dřevo brikety uhlí) např.
http://krbova-kamna.heureka.cz/wamsler-kamino-8/
http://www.vjrousek.cz/krbova-kamna-wamsler-kamino -8-keramik-zelena.html
http://www.vjrousek.cz/kamna-wamsler-kamino-8-klas ik-bez-okna.html
http://www.krbova-kamna.com/produkty/big/b805_kami no8_matra.jpg
Vytkl bych jim akorát absenci roštového táhla,ale to by mělo jít lehce dodělat, sám jsem si u Caloru (petry od wamsleru) táhlo dodělal.
Jak firma thorma (bývalé filakovo) tak i svt-wamsler mají celkem dlouhou tradici a ve své nabídce si vedle současných "designovek" udržují stále ještě tu "klasiku" (byť ji oblékají do design kabátků a dávají i skla)a to je dobře, u mně ve staré chalupě mají tato kamínka tradici,a své místo, rovněž tak jako tradiční paliva (brikety uhlí dřevo)a kupodivu umí i s uhlím topit velice čistě bez kouře a smradu (jsou to vlastně odhořívací kamna) , pokud se dobře provozují ale to jen na okraj :-):-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny