Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Má se vypínat pračka ze zásuvky

Ano máte pravdu je mi jasné že můj Lidl rádoby ,,Wattmetr" neměří dobře :) .. ale zt tech několia hobby k co jsme dal pryč měří ,,ODPOR" asi nejlépe.

A Elektroměry - to je kausa sama o sobě .. a opět hrůza"!
Nejde o 1Wat spotřebu v domácnosti - vem ho čert. 40Kč nikoho nezabije.
Nejde ani o mechanickej který se při 1Watt ani nepohne - ale jde o to že nikdy nikdo nespotřebovává jen 1Watt z nějakého stand-by spotřebiče ...
Každý když není doma spotřebovává určitě víc jak 1Watt , a tak se těch zanedbatelných 1W/40Kč co z počátku nepohne mechanickým kolečkem prostě přičte k těm dalším spotřebovávaným.

Dále co se týká spotřeby samotného trvale 365/24 podsvíceného E-Elektroměru. Pokud se to vezmě celorepublikově to by už snad stálo za hromadnnou žalobu KRÁT všechny domácnosti a firmy - to by snad i položilo čez" kolik by museli zaplatit + zpětně + úrok! Jde tedy i o princip. Ale možná se mýlím - možná vlastní spotřeba a podsvícení E-měru na vrub čezu ? :)
Pokud ne? ... je to při 1W jistých 40Kč / per elektroměr (a kdo ví kolik to ve skutěčnosti žere? + 3fáz elektornika - těžko říct? .. dost možná je to 10Watt jako Stnd-by mojí staré SONY věže .. a to už je 400Kč za rok!)
?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny