Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nařadí od fieldmann

Zdar.
Má někdo nějaké zkušeností s nadřadím od teto firmy?

www.fieldmann-cz.cz

Uvažují třeba o nějaké aku vrtačce.
http://www.fieldmann-cz.cz/rucni-naradi-fieldmann/ aku-vrtacka-fdv-1002-a-sada-12ks-vrtaky-bity-fdv-9 006

Vím že to není profi nadřadí, ale na doma na nějaké to občasné vrtaní?

I drtič větví jsme chtěli na jaře kupovat.
http://www.fieldmann-cz.cz/ostatni-zahradni-techni ka

Fieldmann FZD 4001 - E nevypada špatně.
http://www.fieldmann-cz.cz/ostatni-zahradni-techni ka/elektricky-zahradni-drtic-fieldmann-fzd-4001-e

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nekupujte to-radim dobre. Koupil sem aku-flexu, vrtacku, maflik, primocarku-jeden veci srac nez druh… nový
Vldimir 20.05.2018 12:46
Vldimir
Jste ideální zákazník, tolik negativních zkušeností a pořád další nákupy stejné značky:-). Jinak sou… nový
miran 20.05.2018 13:50
miran
To skoro vypadá jako nějaký mystery zákazník, který má jen samé negativní zkušenosti dobře oceněné k… nový
Marramu 20.07.2021 22:10
Marramu
Reagujes na 3 roky starý příspěvek poslední
Jan Fiala 21.07.2021 08:24
Jan Fiala
Osobne jsem taky pro Lidl. Zaruka 3 roky. Je to taky Cina, ale neni to uplny odpad. S aku vrtackou j… nový
Jan Fiala 20.05.2018 14:31
Jan Fiala

Nekupujte to-radim dobre. Koupil sem aku-flexu, vrtacku, maflik, primocarku-jeden veci srac nez druhej. Primocarka se rosipala uz pri prvnim rezani. Flexa na baterku vydrzi 5 minut. U vrtacky se podelala nabijecka a neustale se povoluje sklicidlo. Maflik sem este nepouzil. Dokoupil sem ekektrickou vrtacku a flexu. Vrtacka hrozne jeci-nejde prepnout priklep a povoluje sklicidlo. Flexa odesla asi po mesici obcasneho pouzivani...........

Jste ideální zákazník, tolik negativních zkušeností a pořád další nákupy stejné značky:-). Jinak souhlasím s názorem, že tyhle nástroje jsou určeny do dílny nějakého kutila, který je má více pro dobrý pocit, než pro skutečnou potřebu.

To skoro vypadá jako nějaký mystery zákazník, který má jen samé negativní zkušenosti dobře oceněné konkurencí.... Já mám teda od Fieldmanna jen akuvrtačku ,kterou už ani nedělají... Dobrých 6 let, ještě 14,4V. Na domácí práci úplně v pohodě chata a dokonce jsem s ní vyráběl celou kuchyň(ne jen skládání, ale od píky).Samozřejmě je potřeba používat přiměřeně. Parametry jsou na toto napětí Li-on velmi slušné,hmotnost pod kilo.Nové dvourychlostní modely už jsou těžší.Fieldmann je v Česku zastupován seriózní a dlouhodobou firmou, jeho kvalita je srovnatelná s nižšími profi řadami většiny výrobců.Většinou toto nářadí je ale lehčí, jelikož není tak přehnaně stavěné na výdrž, což právě já preferuji.Je nesmysl tahat celý den dvoukilovou mašinu a jen s ní šroubovat vruty do dřeva... Akorát Fieldmann díky zpracování vychází dráž, než třeba Parkside,Hecht a např.Extol, který je mu kvalitativně nejblíž. Mašiny z Lidlu také nezavrhuji , ale většinou mají vyšší hlučnost a hmotnosti, zase ale tříletou záruku i na baterie 😂 Třeba Delta vibračka s Lidlu vydržela i broušení stěrky v celém bytě na rozdíl od většiny "značek" kde většinou umřou zbytečně přesná ložiska motoru a to poměrně rychle... Samozřejmě netýká se super drahých specializovaných brusek na sádroš...Doba, kdy byly stroje alternativních značek a marketů " na jedno použití" už je dávno pryč, rozdíly se začínají docela rychle stírat a naopak některá"značky" žijí už spíše z minulostí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru