Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poškrábaná kuchyňská linka - jak napravit?

Zdravím,

dnes se mojí přítelkyni podařila udělat pořádná rýha do kuchyňské desky. V zápalu tvorby dortu, kdy fondán podle talířku krájela do kulata si nevšimla, že na naší tmavé kuchyňské desce Egger H178 (http://aigos.cz/egger/902-kuchynska-deska-afzelia- parketa-h178-st15-38-920-4100-mm.html) není podložka, kterou předtím vytáhla na umytí (podložka je taky tmavě hnědá). Použila klasický kulatý kráječ na pizzu, který se při krájení točí. Bohužel, teď máme krásné kolečko i na kuchyňské lince.

Prosím tedy o radu, čím to ošetřit (proti případnému zvětšování) a zároveň i esteticky upravit, aby viditelnost této světlé rýhy byla minimální. Předpokládám, že neviditelná určitě nebude...

Díky za rady a tipy.

Předmět Autor Datum
Nastesti mam doma zbytky barev a vse resim v natreni ci zakapavani v moznem odstinu. Minimalni skrab…
pospa65 24.10.2014 21:17
pospa65
V prodejnách pro truhláře se dá koupit tvrdý opravný vosk v různých barevných odstínech. Rozehřeje s… poslední
Prasak 24.10.2014 22:12
Prasak

Nastesti mam doma zbytky barev a vse resim v natreni ci zakapavani v moznem odstinu. Minimalni skrabance resim paratkem a ubrouskem. Trebas draha polovicka udelala 2 diry na prac. kuch. desce. Nastesti deska ma barvu slonovou kost, zakapl jsem to mamutem( LEPIDLO) dale jsem to zakapl bezbarvym lakem na vodni bazi, drzi to jako hrom a po dirkach ani pamatky. Zkuste popremyslet a improvizovat.... Nemluve o tom co uz tu zpusobila nase mala ratolest. Pripadam si pomalu jako pan "Koubek" z Loskutaka.

V prodejnách pro truhláře se dá koupit tvrdý opravný vosk v různých barevných odstínech. Rozehřeje se a zažehlí do spáry, zařízne/zaškrábne ostrou hranou. Malej špalík velikosti palce stojí asi stovku.
Mám to nachystaný na plovoucí podlahu, ale ještě jsem se k tomu nedostal, nemám na to starou žehličku, musím si někde půjčit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru