Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde koupit přezku - trojzubec?

Vykutal jsem ve špajzu ledvinku - kdysi jsem si ji koupil ve vietnamském qelbu, teď by se mi hodila. Na opasku má přezku - trojzubec.
[http://kutilska.poradna.net/file/view/2974-img-jpg  ]
Ale u toho trojzubce byl zlomený jeden zub - proto jsem tu ledvinku taky odložil.
Zkoušel jsem se poptat po galantériích, jestli by se taková přezka dala koupit, použil bych jen ten trojzubec, protikus je přišitý a blbě by se měnil. Ale to co mají v galantériích má jiné tvary a nehodí se.
Nevíte, jestli se ty přezky co je používají Vietnamci u tašek a ruksaků dají někde koupit? Mám zkušenost že to moc dlouho nevydrží, tohle už je druhá ledvinka co se mi to u ní stalo (u té první jsem vyměnil oba kusy, tak vím že to za opravu nestojí).

Předmět Autor Datum
Šance že seženeš přesně stejný nebo aspoň takový který tam bude pasovat je naprosto nulová. Jediná m…
IkaSGC 23.10.2014 14:24
IkaSGC
Ale sežene se všechno. Tak si koupí obě půlky, ne. Třeba tady: http://kutil-florenc.cz/p/trojzubec-…
bsa 23.10.2014 15:53
bsa
Tak si koupí obě půlky to on ale právě nechce, protože to je moc pracné. Chápu, taky s jehlou nekam…
jirka44 23.10.2014 17:10
jirka44
Nenos ledvinku, vypadá to strašně ;-).
Asijone1991 23.10.2014 20:20
Asijone1991
Stejně jako fusekle v sandálech? :-D:beer: Já to běžně nenosím ale asi se pojedu láznit a ta ledvink…
Yarda 23.10.2014 21:58
Yarda
Fusekle v sandálech, ledvinky, barva tohoto podzimu.....dnes dokonce tvrzení, že mobil nepatří na pá… poslední
Henessy 24.10.2014 13:48
Henessy

Šance že seženeš přesně stejný nebo aspoň takový který tam bude pasovat je naprosto nulová. Jediná možnost koupit jinou a přešít to. Navíc má to pak výhodu že si můžeš koupit kvalitnější a budeš vědět že to je na věky. Kolikrát ty přezky co se na to dávají jsou takové atypy že to seženeš opravdu jen v číně ve fabrice toho roku a měsíce kdy to vyrobili. Mění se to a často.

Fusekle v sandálech, ledvinky, barva tohoto podzimu.....dnes dokonce tvrzení, že mobil nepatří na pásek, ale do kapsy Na to házím bobek. Různým módním guru by každou chvíli někdo nakopal zadek, když si zlomí telefon, vyjede mu peněženka s doklady z mělké kapsy módního hitu jeansových kalhot prémiové značky, když "vystajlovaný" nemá kam dát brýle atd.
Ač již ledvinku nemám, často na ni vzpomenu.
A fusekle v sandálech?.......Mám několikero sandálů vykřičených značek jak v kůži, tak jiných materiálech. Bez ponožek se mi nohy v horku lepí na stélku, pásky mohou odírat a diskuze zda je lepší zaprášená noha nebo ponožka...dokonce nějaký guruhňup argumentoval tím, že bílé ponožky brzy nejsou bílé. Co ho nutí nosit bílé ponožky neuvedl.
Navíc máme dojem, že je to Český patent, ale stejně se diskutuje v mnoha jiných státech, kde tvrdí že to jej jejich nápad. :))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru