Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem multimedialni centrum - pojede na tom vše?

dobrý den.

mam stary dvd přehravač s vstupem na flešku. mám digitalni přijimač s vstupem na flešku. Stahnu si nějaky film z uloz, uložim na flešku a že si ho pustim, jenže bud to nepřehraje ani jeden, nebo jen obraz a furt něco. Ano mala podpora formatu. Nemám ted penize na novou TV s již vším zabudovaným a tak se ptám jestli si koupim třeba tento MMC, jestli se nemusím bát že mi to neveme nějaký film? usuzuji, že pokud je to multimedialni, že by to mělo brat tzv skoro všechny formaty, nebo se pletu? Nevím, neznám, proto budu rád když mi poradíte a pomužete. Připadně jiný typ než tento v podobné ceně? hlavně mi jde abych ml jistotu, že když stahnu z ulož film .avi, aby mě to bez problemu přehralo

děkuji Vám

Předmět Autor Datum
Dotaz patří sice spíše do PC poradny, ale budiž. hlavně mi jde abych ml jistotu, že když stahnu z u…
jirka44 16.09.2014 10:34
jirka44
No, ale multimediální neznamená podporu všech existujících formátů, nýbrž, že ta bedýnka umí přehráv…
Redsnake 16.09.2014 10:38
Redsnake
Ještě pro doplnění. Snad neexistuje v ničem větší guláš, než ten který je v kontejnerech, kódování a…
jirka44 16.09.2014 10:51
jirka44
Nemám ted penize na novou TV s již vším zabudovaným Žádná taková televize neexistuje. Televize je p…
Fortys 16.09.2014 12:51
Fortys
Nic nekupuj a preved to stiahnute do formatu ktory prehravac podporuje. Napr. do xvid (a zvuk lame m… poslední
MM.. 17.09.2014 07:02
MM..

Dotaz patří sice spíše do PC poradny, ale budiž.

hlavně mi jde abych ml jistotu, že když stahnu z ulož film .avi, aby mě to bez problemu přehralo

tu nemáte nikdy. Protože dopředu nevíte co ten .avi kontejner v sobě ukrývá. Ovšem neměl by být problém to (ovšem až po stažení) zjistit třeba programem MediaInfo a potom převést do formátu, který vaše zařízení "umí".

No, ale multimediální neznamená podporu všech existujících formátů, nýbrž, že ta bedýnka umí přehrávat hudbu a obraz. Jestli na tom půjde avi. těžko říct, nejspíš jo. Jestli to k němu už bude umět pustit titulky kdoví. A jestli bude umět přehrávat avi ve složkách, to už ví pouze ten kdo to zařízení má doma.

To za litr kup, vyzkoušet a když nebude vyhovovat, tak to vrátíš.

Nemám ted penize na novou TV s již vším zabudovaným

Žádná taková televize neexistuje. Televize je primárně zobrazovadlo a nikoliv přehrávač videoformátů. Přečti si nějaké recenze a specifikaci od výrobce ať víš co to umí nebo neumí přehrát, jaká je podpora titulků atd.. Ale žádný šlágr to nebude. Taky jsem asi 6 měsíců experimentoval s několika settoboxy a mmc, pčeváděl filmy na jiné formáty a nakonec jsem zkončil u toho, že si filmy do televize pouštím z PC přes hdmi kabel a je to bezproblémů. Náročnější uživatelé si postaví HTPC mě stačí kabel v liště za pár stovek.

Nic nekupuj a preved to stiahnute do formatu ktory prehravac podporuje. Napr. do xvid (a zvuk lame mp3) pomocou avidemux. Pripadne existuju aj este jednoduchsie klikacie (neviem zhlavy napr. handbrake apod)

P.S> minule ked som bol v mediamarkte bola tam bedna s DVD filmami za 1euro (stariny ale tie filmy su furt dookola to same tak to je uplne jedno na co clovek cumi :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru