Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Operační pamět v mobilu

Chjo.

Mobil si ji stáhne, protože uživatele k tomu vyzve podvržená část stránky. A uživatele tomu věří, protože si otevřel oficiální stránky banky, nikoliv podvržené stránky, které jenom stejně vypadají (nejde tedy o Phishing).
to je uplny nezmysel. Na androide by musel stiahnut subor, vliezt do moje subory, spustit ten subor, vyskocia varovania, vsetko by musel odkliknut. Si asi este android nevidel. Samo sa tam nic nerobi, to neni windows.

protože je napadený přímo prohlížeč - jeho doplňky jsou psané v Javascriptu
to je uplna kravina. Za prve do nejakeho firefoxu sa ti len tak sam od seba nenainstaluje nejaky doplnok, ak ho nenainstaloval sam uzivatel (zasa sme u bodu ze preco by ho tam instaloval???) a doplnky nie su v javascripte.

Že aplikace vyžaduje práci s SMS je u Androidu poměrně běžné, až tak běžné, že uživatelé podobné upozornění ignorují.
to je totalny nezmysel. A praveze to ma byt uzivatelovi sakra divne, ptz app od banky nema co citat SMS! Ziadna pp nema citat SMS, jedine ta ktora napr. v aute pocas jazdy precita SMS hlasovo apod., ziadna ina. Ked to user nechape tak je idiot a ano nech ho okradnu :-)
A dalsi problem v tvojich bajkach je v tom ze nie som si isty ci je mozne aby app modifikovala internet (co je absolutne najnutnejsia vec na takyto podvod. Mam pocit ze android toto neumoznuje, a ze je nutne mat zavireny WIndows v PC, aby si videl inu transakciu jak tu ktoru potvrdzujes. Takze absoltne najnutnejsi predpoklad je to, ze mas zavireny Windows. Android s tym nema nic spolocne.

umožňuje instalaci mimo Google Play
neumoznuje, dokial to znaly user nenastavi. To je vyhoda ptz to umoznuje sirsie vyuzitie.

umožňuje instalaci aplikace, která dokáže odchytit SMS aniž by o tom uživatel věděl
to je VELKA vyhoda napr. v aute ze ti app moze precitat SMS! Ked to MS fon nevie, tak ho rovno zahod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny