Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Operační pamět v mobilu

Mobil si ju nestiahne sam od seba ale museli to tam zadat. OS ma spustit to co tam uzivatel zada, OS neni od toho aby uzivatelom zabranoval spustat aplikacie (ptz spustat aplikacie ktore chce spustit uzivatel je primarna funkcia OS).

Takze zavireny Windows zblbol uzivatela nejakymi oknami z nejakych doplnkov, a nanutil mu ze ma spustit na mobile nejaku aplikaciu, android mu jasne napisal s vykricnikom na celu obrazovku ze POZOR aplikacia vyzaduje citanie SMS, manipulaciu internetu, a uzivatel to odklikol, a na vine je android. Jasne. Dobre. Pisem si do zapisniku :-)

Mimochodom to co robia ti panovia je OSVETA UZIVATELOV aby uzivatelia neboli tak dementni, co je velmi pozitivna cinnost, a nema nic spolocne s androidom, ten pracuje uple perfektne a neni na nom nic nebezpecne.
Bezpecnost OS sa meria podla toho ze ci je schopny nieco vykonat sam od seba napr. len navstivenim webu alebo ak aplikacii dovoli robit viac ako uzivatel dovolil. Nicv take android nerobi, na rozdiel od Windows na PC (a vzhladom na minule skusenosti s deravostou MS mozem zas ja vyvodtzovat na zaklade javov miulych, ze na tom mobile to nebude s MS v tomto o nic lepsie)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny