Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Letadlo v obýváku

Ahoj lidi, chtěl bych u kluka v obýváku udělat v rohu místnosti maketu letadla, které vletělo do vnitřku obýváku a ze zdi čouhá špička letadla a části křídla a kokpit. Jaký by jste mi poradili materiál, postup, třeba máte někdo zkušenosti. Na letadle budou poziční světla. Kokpit bude imitace, nebude možné do něj usednout. Kdyby mohl někdo poradit jak na to. Díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak mne napadlo - zkusil jste se poptat u tuzemských výrobců ULL (tedy já o žádných konkrétních neví…
Yarda 21.08.2014 10:44
Yarda
Skoro se nabizi otazka, jestli nekde nesehnat nejaky stary ero, nebo i havarovany, prerazenej ocas,… poslední
bahno 21.08.2014 12:09
bahno

Tak mne napadlo - zkusil jste se poptat u tuzemských výrobců ULL (tedy já o žádných konkrétních nevím, akorát jsem slyšel, že tu nějací jsou)? Třeba by vám poradili, možná by se u nich našly nějaké nepovedené díly.

Skoro se nabizi otazka, jestli nekde nesehnat nejaky stary ero, nebo i havarovany, prerazenej ocas, zvlnenej potah kridla... proste tak, aby ero bylo FUBAR a bylo za cenu srotu. Se slzou v oku v teto souvislosti pripominam, ze L13ky jsou uzemeny uz par let a nevypada to, ze by jeste nekdy byli uschopneny bez velkejch investici, tedy myslim ze pomalu budou k odkupu za cenu duralu.

A - to uz trochu fantaziruju - kdybych mel v obyvaku kokpit era, zacal bych shanet projektor a par potenciometru na konverzi na simulator. Neni to zas tak moc prace(u kluzaku nebo ULL) a efekt velkej, velikej, to cloveka muze bavit desitky let.8-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru