Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapojení rozvaděče

Už dávno využívam spaľovanie vody (H2O) meniacim sa frekvenčným rozsahom 35-65kHz od doby dostupnosti rýchlych procesorov meniacich frekvenciu z dôvodu pamäti týchto dvoch extrémne výbušných molekúl H2 a O2, známych pod pojmom "zhášania vody". (Inak by nám po blesku do oceánu zmizla naša planéta Zem).

Rozklad vody ultrazvukom na suchú hmlu obohatenú 1% rozloženým vodíkom a kyslíkom tvorí po predhriatí na 800°C v zdvojenom potrubí výhrevný plyn dosahujúci 50% vyššej účinnosti než LPG. Nevýhoda, nedá sa komprimovať ani skladovať.

Výhoda: 0,0001 promile dodanej energie k frekvenčnému rozkladu, na 1l vody dojazd vozidla s bežným spaľovacím motorom činí 300km. Rozložená voda sa spaľovať tiež v bežnom kotli na zemný plyn, horí so vzduchom jasne modrým plameňom.

U nás doma bežne využívame pojem "Free energy" dodanej k blahu inteligentných bytostí s vlastným vedomím Stvoriteľom. Len sa čudím, že v ČR, "zlatý český ručičky" sa ešte nezobudili.... Že by vás držala v strachu pred vlastným životom furt pri zemi ropná, uhoľná a jadrovo-betónová lobby?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny