Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mobilní klimatizace je akorát velmi drahý ventilátor. Místnost to nijak extra nevychladí, žere to ja… nový
IkaSGC 28.07.2014 12:19
IkaSGC
Já jsem v kanceláři vývod mobilní klimatizace narval přes servisní dvířka do nepoužívaného komínu. A… poslední
bobsen klark 30.07.2014 20:31
bobsen klark

Mobilní klimatizace je akorát velmi drahý ventilátor. Místnost to nijak extra nevychladí, žere to jak tank a je to velmi ztrátové.
Už jen metoda vyhození hadice z okna je nevýhodná protože pak musíte mít pootevřené okno a onen vzduch co uchladíte a horký vyfouknete ven je v mžiku spátky. Je to hezké když si k tomu člověk stoupne a nechá se ofouknout studeným vzduchem ale místnost jako takovou to nevychladí a jestli jo tak až za dlouhou dobu a nemalé peníze za elektřinu který stejně vyletí oknem.

Já jsem v kanceláři vývod mobilní klimatizace narval přes servisní dvířka do nepoužívaného komínu. A otevřel dveře na schody o patro níž, kde jsou chladné místnosti. Takže mobilka fouká horký vzduch přes komín ven a natahuje vzduch z chladného protoru o patro níž. Takže jedinou nevýhodou je hluk a a nevzhlednost té krabice s trubkou narvanou do komína. V dobře zaizolovaném podkroví ( 30 cm vata a předokenní clony ) na těch pár tropických dnů v Česku poslouží dobře. Do obytného prostoru jedině a bez kompromisů duální klimatizaci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru