Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Chladící podložka - výroba!

Dobrý den,
jelikož jsem kupoval NTB, tak nejsou peníze na podložku. Proto bych chtěl improvizovat. Při klasickém chodu na netu se nepřehřívá! Ale při hrách je to jako kamna. Myslím že to trochu pomůže, znám z vlastích zkušeností u shitového Netbooku, který měl při internetu 60°C procák... Když jsem k tomu dal (podle internetu málo výkonnou a hlučnou) podložku belkin (která je moc malá na NTB - je na netB), tak to kleslo klidně na 40°C - 45°C.. :)

Myslíte že když to vyrobím takto s těmito ventilátory: watch
a do toho zabuduji toto: http://www.compos.cz/coolermaster-pridavne-vetraky -pro-podstavec-notepal-u3_d378727.html

Tak si myslím že by mohla vzniknout levná podložka (výkonná)

Rady kde sehnat krabici? (tvrdou, vím že karton klasicky v obchodech, ale něco extra tvrdšího...)

(Zkopírováno z http://pc.poradna.net/q/view/1247896-chladici-podl ozka-vyroba?page=r1247907#r1247907 napsal jsem to do špatné poradny.)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
O jaký notebook se jedná? edit: Chladící podložky k notebookům nejsou stejně moc platné a vyrobené…
Wolve 20.06.2014 21:24
Wolve
ted jsem koupil novy jsem spokojen, ale chci tomu trochu pomoct... mam zkusenosti s netbook..stahl j…
Anonymous3 20.06.2014 21:30
Anonymous3
Naco tak velku podlozku? Na tvoj NB by stacilo nieco taketo. Improvizacia z kartonu bude vyzerat na…
blue5 21.06.2014 01:33
blue5
taková podložka by asi stačila! Ale já na ní nemám peníze a na té moji, kterou jsem dával se mi líbí… poslední
Anonymous3 21.06.2014 08:59
Anonymous3

O jaký notebook se jedná?

edit: Chladící podložky k notebookům nejsou stejně moc platné a vyrobené doma na klíně už tuplem ne. Pokud chceš, aby se ti notebook nepřehříval (stejně se bude přehřívat protože notebooky nejsou na hry), tak si kup notebook s kvalitním chlazením...

ted jsem koupil novy jsem spokojen, ale chci tomu trochu pomoct... mam zkusenosti s netbook..stahl jsem to hodne, tak to stahnu i ted.. ale má to cenu? ja myslim ze staci kus kartonu... vsak to je to same jestli je to z plastu/kovu nebo z kartonu...........................:-)
Hlavni je dat ty ventilatorky na klicove mista.. jinak NTB je: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g505s-black-d481 170.htm?kampan=adw1_ultrabooky_dsa-produkty&gclid= CjgKEAjwt4-dBRCDnaTUn-mC_0oSJAC4Q6kGB_d7pwD0_-KmDS UQfZFKSP2FALaGycIja8Oz7FA1k_D_BwE#popis

přijde mi lepsi udelat improvizaci stejne ucinnou (z kartonu) za 200Kč s nahradnimi ventilatory nez kupovat celou podlozku za 850..

http://www.alza.cz/coolermaster-notepal-u3-noteboo k-cooler-d196247.htm
http://www.compos.cz/coolermaster-pridavne-vetraky -pro-podstavec-notepal-u3_d378727.html

Naco tak velku podlozku? Na tvoj NB by stacilo nieco taketo. Improvizacia z kartonu bude vyzerat na hovno a za tyzden sa ti to rozsype. Ak chces setrit, tak NB podloz nejakou knihou, chladiaca podlozka ti aj tak prilis nepomoze.

//edit

Myslíte že když to vyrobím takto s těmito ventilátory: watch

"Ja ho zastavim, aby ste mne/me slyseli" Jezisi, to ani nemoze byt pravda. Krabica vyzera otrasne, drzi pokope silou vole, lopatky ventilatora nie su (obojstranne) nicim kryte(!), vrazil tam najvacsi vypinac aky zohnal, snad z nejakeho radiatora na 230V a zapajat jeden vetracik na samostatny zdroj - to som este nevidel.

taková podložka by asi stačila! Ale já na ní nemám peníze a na té moji, kterou jsem dával se mi líbí - 3 větráky, regulace otáček, možnost umístit větráky kde chci! :-) a toto by mělo jít i s krabicí.. :-)

"Ja ho zastavim, aby ste mne/me slyseli" Jezisi, to ani nemoze byt pravda. Krabica vyzera otrasne, drzi pokope silou vole, lopatky ventilatora nie su (obojstranne) nicim kryte(!), vrazil tam najvacsi vypinac aky zohnal, snad z nejakeho radiatora na 230V a zapajat jeden vetracik na samostatny zdroj - to som este nevidel.

s tímto naprosto souhlasím, ten to má na videu strášné! Já to beru spíše jako dobrý nápad, s kterým bych si vyhrál. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru