Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezpecnostne mreze

Nazdar,
Na zahrade mam murovanu chatku, ktora ma 2 okna. Tie su chranene mrezov z roxorov priemeru 10 mm. To ale nie je postacujuce, kedze sa to da velmi lahko odstiknut noznicami. Dvere uz zabezpecene mam, tie by mali byt odolne. Co ale s tym oknom ? Ako spravit mreze, ktore by sa nedali prepilit a vystikat noznicami ?
Mate nejaky napad ? Kdesi som cital o jakloch 25x25 do ktorych sa vlozi ocelova gulatina, ktora sa pri pileni otaca. Ma s tym niekto skusenosti ?
Dakujem

Předmět Autor Datum
a co třeba okenice?
Davča2 16.06.2014 17:27
Davča2
No, toto prave nejde. Je to velke okno, na ktore by bola okenica velmi velka. A neni tam ani moc pri…
Matfej 16.06.2014 17:36
Matfej
Já myslím, že by tu mříž stačilo pořádně svařit v místech kde se ty tyče kříží. A hlavně aby nebyla…
Davča2 16.06.2014 17:41
Davča2
Fiha, pekne video :) U mna ale take nieco nie je mozne jednak preto, lebo mreza je skutocne kvalitne…
Matfej 16.06.2014 17:59
Matfej
tak to nevím, já bych řekl že taková mříž musí stačit, přestříhat to by asi dalo dost práce. Nebo ko… poslední
Davča2 16.06.2014 18:02
Davča2

Fiha, pekne video :) U mna ale take nieco nie je mozne jednak preto, lebo mreza je skutocne kvalitne zvarena z roxorov a jednak preto, ze je pripevnena tak, ze cez stenu som prevrtal 16tku vrtak, dal zavitovku, velku podlozku, navaril a stiahol vnutri v miestnosti. To proste nevypaci nepojde bez toho, aby zrusil znacnu cast muru :D Problem ale je,ze tie roxory z ktorych to mam teraz zvarene sa daju pomerna lahko stikat. To robil este moj ujo, ja som len dorabal to ukotvenie cez stenu. A tomu potrebujem zabranit. Skoda ze nemam foto ako to vyzera teraz.
Je mozne prestiknut jakel 25x25mm ? Nemal som moznost to skusit, predpokaldam ze to nejde. Teda s tymi velkymi noznicami myslim . Ze prestiknu roxor 10 alebo 12 mm ide to viem. Ale jakel je predsa len vacsi. Zas na druhej strane je duty. Pripadne co sa velmi zle stika noznicami ? Viemz e ocelove lana sa zle stikaju. Mozno by slo pouzit ten jakej a do vnutra nedat ocelovu tyc, ale ocelove lano, ktore by sqa nemalo dat tak lahko prestiknut. Len cely problem je, ze nemam predstavu co sa este stikat da a co uz nie.

tak to nevím, já bych řekl že taková mříž musí stačit, přestříhat to by asi dalo dost práce.
Nebo koukni na youtube na tu stránku co sem ti z ní poslal to video, to je firma co dělá zabezpečení, a mají tam i nepřepilovatelné mříže.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru