Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem uprava splachovacího pístu chem. WC

Ahoj,
tak už jsem tu s dalším tématem k diskuzi. Máme na chalupě relativně nově chemické WC Campingaz (tedy nově ne, je to víc než 2 roky, takže už bez záruky - no, prostě jsem to prošvih vlastním lajdáctvím, co si budemem povídat) - a už od začátku má zásadní chybu. Je tam pumpička, kterou se pumpuje voda do záchoda. Detaily tady hZEqvJ. Je to píst, na kterém je na konci navolno navlečená misková manžeta. Jenže ta guma, ze který je to vyrobený, je hodně měkká a díra uvnitř asi moc velká, no prostě při každým druhým zatažení se to z toho smekne. Takže nepoužitelný. Chtěl bych to nějak opravit a tak to sem nadhazuju, jetli někdo nemá nějakej revolučnější nápad, než koupit v rubeně novou miskovou manžetu (mají jedině pr. 40 nebo 44.5 (http://www.rubena.cz/Default.asp?CatID=1953&TYPTRE E=1), můj současnej vnější je 42) a tu tam nějak pevně přišroubovat s dostatečně velkou podložkou. Pokud máte, sem s ním.

Díky

Filip

Předmět Autor Datum
no já bych asi z tvrzeného polystyrenu vyrobil mezikruží 4ks. Ty bych pak přepůlil a slepil je jak n…
paul 10.06.2014 14:48
paul
jo, pochopil jsem to. zní to rozumně. teď jen kde v praze koupit malej kus 2mm desky z tvrzenýho pol…
filuna 10.06.2014 15:27
filuna
zkusil bych reklamní agentury, tisknou se na to firemní tabule, je různé barvy myslím že i průsvitne…
paul 10.06.2014 21:25
paul
:-) jako nápad dobrý, ale že bych se po práci sebral, obcházel nějaký reklamní agentury, jestli jako…
filuna 11.06.2014 09:29
filuna
tady ho mají. http://www.plastymorava.estranky.cz/clanky/psh-des ky---tvrzeny-polystyren.html zkus n… poslední
paul 11.06.2014 19:57
paul

no já bych asi z tvrzeného polystyrenu vyrobil mezikruží 4ks. Ty bych pak přepůlil a slepil je jak nad gumu, tak pod gumu. 4ks proto, že vy se první pár přelepil druhým křížem. A bude po smekání..
Snad jsem to napsl srozumitelně..

:-) jako nápad dobrý, ale že bych se po práci sebral, obcházel nějaký reklamní agentury, jestli jako nemaj odřezek nějaký cedule, to mi přijde takový trošku nereálný. Nemám na to moc čas, dětičky čekají ;-) Potřebuju zajet do nějakýho obchodu a něco koupit. Zkusím vymyslet nějaký jiný materiál, akorát že ty plasty se tak dost blbě lepí... Desku 1 x 2 metry taky kupovat nechci. Možná nějací modeláři, nevím.
Každopádně i tak za nápad dík

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru