Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zahradny domcek plechovy

Nevím jak u vás, ale u nás plechový domeček o kterém mluvíš je z tak tenoučkého plechu, že bych jej téměř nazval alobalem. Stálo to tady před Makrem a lidi do toho dělali ďůlky holými prsty....

- Určitě spodní rám to zpevní, leč nikoliv na beton. Mám plechovou garáž z bytelného plechu, postavenou jen na obrubnících v půdorysu, stojí již několik let bez problémů. Původně jsem chtěl dovnitř dělat zámkovou dlažbu, nakonec zůstalo (zatím) u oblázků navezených dovnitř. I na ty patky by to šlo, nevím, jak pevná je tvá budka, jestli by se to nekroutilo. Bacha na ukotvení nějakým svislým pilotem v rozích, aby s tím neházel vítr. Nezdá se to, ale vítr se dovede do toho řádně opřít a odfouknout to.

- Uzamykání vzhledem k tenoučkému plechu kolem asi nic nezachrání. Mně zámek přecvakli a garáž vykradli za pravého poledne, když jsem byl hodinku v čudu. Svařil jsem z bytelného Účka závoru s pantem, která se přes celé dveře (otevírá se celá čelní stěna dvoukřídlými vraty) a oko kouká skrzevá vrata a na tom mám bytelný nepřecvaknutelný zámek. Ještě jsem dal dva menší (nahoře a dole) zámky jako se dávají přídavné na byt a jsou zevnitř řádně přišroubovány k navařeným úhelníkům (zámek je z podivného nesvařitelného kompozitu).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny