Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zprovoznění televize na chatce bez elekřiny

V kómě jsem asi byl, protože plácatelů LCD televizí je dnes neuvěřitelné množství a tam opravdu občas jsou vidět podivné věci. Profesor měl asi ještě DSTN LCD, tam opravdu hýbající kurzor vypadal jako na výnosové obrazovce.
Tak jsem se koukal na nějaké Sencory s malými úhlopříčkami a pouštěli do toho nějaký signál nějaké stanice, kde byl hokej. Sice puk byl i viděl, ale stačilo hýbnout hlavou trošku mimo a ty barvy se nějak podivně měnily. Takže asi tak, ať se paní i s manželem hezky vydá do nějakého kvelbu a podívá se na to, co tam mají.
Rozhodně nedoporučuji ani toto (to už by bylo humánnější ty děti "herodesovat" než takto týrat) , ale ani toto, Panasonic je optimální.
19" vz 32" - přeci jen u nudle je hokej na větší úhlopříčce koukatelnější.
Spotřeba: Panasonic udává ve svých specifikacích maximum 80W, průměr 44W, Sencor - maximum jsem nenašel, průměr cca 15W, k tomu je diskutabilní možnost napájet 12V. Dal bych každopádně přednost měniči proti tomu mít akumulátor u televize, nebo shánět vodiče patřičného průřezu kvůli úbytkům. Měnič umožní normálně používat i jinou spotřební elektroniku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny