Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stříhání drápů pes - uspání? čím?

Veskery humalni metoty a snaha o prevychovu je uplne mimo a k nicemu. Vlastní zkušenost.
Mame JRT, ma cca 6 kg a 3 roky se nechal strihat uplne normalne, před rokem se mu jeden drapek zastrinul do luzka a to i přes to, ze ma drapky pruhledne a " zive " tam nebylo videt. Krve jak z prasete ( kecy odborniku, ze to jen tece a neboli jsou neuveritelny blaboly ) rval jako prase, neustale pobihal a ta krev byla všude , uplne všude.

Od te doby jen vidi, nebo slysi cvaknuti, tak by se vsáknul do podlahy, ani ve dvou NELZE psa udrzet ( zni to třeba komicky, ale realita je naprosto silena ) vždycky se pochcije, rve, knuci, vyje....

Po navsteve veterinare, nam dal do strikacky nejaky olejíček, staci ( podle vahy )na toho našeho blbecka 0,5 ml vstriknout do tlamy, nebo dat na zradlo a do 5ti minut jak beranek, sice vnima, ale není schopnej čehokoliv. Praktikujeme to tak a je to parada . Stalo to 2 ml 50kč, nevim ale jak se to jmenuje.
Jen varuju před lekama pro lidi, na psy nezabiraj bud vůbec, nebo uplne jinak. Odzkouseno s Diazepanem, pouze se sklidnil, ale neutlumil...nelaborovat a zajet k veterinaroj, pomoc je snadna, levna a ÚČINNÁ.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny